anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ha noroc! ies cu o fata careia i-a placut de mine, am dat-o in b ara si nu vrea sa mai fie cu mine.cum sa o surprind ca simt ca pot sa o combin din nou cum sa fiu? sa fiu insitent?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu stiu cat de insistent ar trebui sa fii,probabil ajunge sa nu-ti repeti greselile.
Fata te-a placut,a acceptat sa iasa cu tine si spui ca ai dat-o in bara,deci ceva din ceea ce faceai categoric nu i-a placut.
Tu o cunosti pe fata si stii ce a deranjat-o,ajunge sa nu faci aceeasi greseala de doua ori.
Straduie-te sa te ierte,cere-ti iertare mai exact,imbuneaz-o c-o floare,cu o ciocolata,cu stilul tau cel mai seducator si,daca te iarta, comporta-te asa cum se asteapta de la tine, nu mai fa gafe!
Ai dreptul la o a doua sansa, dar nu ai dreptul s-o dezamagesti, sa stii!

| neutrino a răspuns:

Da, mult mai insistent, unele se patrund foarte greu.

| manuel72 a răspuns:

Insistentele au de multe ori efect contrariu.

| MskDesign a răspuns:

Cred ca in primul rand, nu trebuie sa iti repeti greselile, sa fii tu insuti si sa nu faci pe cineva care nu esti.In rest mult succes!

| andreimrm a răspuns:

In primul rand cere-ti iertare daca ai gresit fata de ea, apoi nu stiu surprinde-o, trimite-i nsite flori cu un mesaj frumos, pune-ti mintea la contributie, tu o cunosti cel mai bine, si stii ce-i place.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

In nici un caz sa insisti! Asta ar insemna sa te umilesti in fata ei, iar tu esti barbat si ai demnitate. Daca ea nu vrea sa fie cu tine, pace buna, cauta alta DAR nu te umili!