| iStol3uRiPhone5 a întrebat:

Haaai TPU :-h! Mi-am facut Blog si as vrea sa vad ca parere aveti! Uitati site-ul : http://newyorkermagazine.blogspot.com - E dafapt o revista pentru adolescente [ fete ] :). Oricum. Nu asta-mi era intrebarea... Am 12 ani si imi place mult mult; x un baiat din clasa paralela. De fiecare data cand ma intalnesc cu el e ca si cand iau halucinogene [ da inteles ca nu ma droghez :)) ] - Doar ca ma simt minunat, imi bate inima ingrozitor de repede si ( uneori imi pierd cunostinta – la molul in care ma blochez instantaneu si ma balbai ) Am rugat’o pe cea mai buna prietena de n ori sa ii spunca ca imi place de el, dar de fiecare data ma razgandeam. Ea isi tinea mereu gura pentru cand avea sa incerce data viitoare. Eu sunt o fire foarte timida si sigur nu as avea curajul sa-i spun ce simt pentru el - Parintii mei au aflat de el ( il cheama Vlad ) atunci cand, dupa ce am scris pe oglinda : >. Proasta de minee, am uitat sa sterg ce scrisesem si - bineinteles ca - si-au dat seama. De atunci ma maltrateaza cu intrebari de genul :,, Ce mai face Vlad " sau,, Te-ai intalnit azi cu Vlad? " si,, Vaaai! Scriitoarea mea de oglinzi! " - E groaznic! La ce m-am putut gandi atunci cand am scris pe oglindaa? :| Ma rog - Acum nu mai pot sa timpul inapoi - Dar - cu ceva vreme in urma eram indragostita de varul lui - la fel de dragut si destept, la fel de chipes ^.^ - Acum, seara de seara, ii visez pe amandoi si cred ca incep iarasi sa ma topesc dupa celalalt! Nu mai stiu ce sa faac :o3 Heeeelp ~x(

Răspuns Câştigător
| Allee_4312 a răspuns:

Bunaaa! M`am hotarat sa-ti dau un sfat deoarece si eu am trecut prin acest lucru.Uuu`ii incurcata situatia.In legatura cu parintii nu mai baga in seama spune`le sa o termine. E ca si cum ar fi niste colegi de`ai tai. O fac pentru ca te cred mica si e doar o joaca.

Cu baietii.mhh...deci.stai ca pe moment n`am idee :]]...aa da.deci tu o trimiti pe prietena ta sa-i spuna ca`l placi.Stergi acele ganduri ca va raspunde nu.Si eu am facut ceva asemanator odata. Acum partea cu varul lui.pai la un moment dat va trebui sa alegi unul.Eu cred ca este ceva de moment in legatura ca`i iubesti pe amandoi. Unul ti`e drag atat pe unul singur il iubesti, desi nu stii inca pe cine.Nu`ti pot spune pe cine sa alegi asta hotaraste doar inima.
Blogul este foarte frumos si in legatura cu baietii mult succes.Te pouup;* :].

6 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Buna.in primul rand blogul este super fain.felicitari.ai depus multa munca pentru a-l face [stiu ca trebuei sa muncesti mult ca sa-ti iasa un lucru bine].
in legatura cu intrebarea ta.
hotarastete pe care il placi mai mult apoi te vei duce la el si ii vei spune cu, curaj ca il placi. incercarea moarte n-are!
ppa

| Bojthe a răspuns:

E super blogu trimite-mi id tau pe privat pentreu ca vreau si eu unul asemanator

| 0whatever0 a răspuns:

Gandeste-te la cel care te respecta cu adv. restul nu CONTEAZA sunt sigura ca o sa iti gasesti dragostealove struck.a si blogul este super; x; x; x; x; xx;

| alinutzu7 a răspuns:

Da la toti din lista ta http://raseledecaini.blogspot.com/ intra si tu te rog!

| iStol3uRiPhone5 explică:

Ms; x Chiar ajutaa ^.^

| adreeaaa a răspuns:

in calitate ce prieten ta :p ce safat tonguemai bine sa-i spui tu.ca dee pot sa-i spun si eu. da cum au zis si ceilalti sigur raspunsul va fi,, nu"deci nu stiuincearcati norocul ca doar nu se sfarseste lumea si in leg cu cei doi mai bine il alegi pe :* care iti spune inima:*