| Florin7255 a întrebat:

HABAR NU AM CE SA FAC! Am si eu o prietena si faza e ca o iubesc foarte mult... Dar din pacate ea mai place un alt baiat, din intamplare acel baiat se intampla sa fie unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Am gasit la ea in telefon mesaje de la el, cand el intra pe mess, intra si ea, cand stam la poarta se uita insistent la el. Chiar nu stiu ce sa fac, tin foarte mult la ea si mi-a trecut prin cap de 1000 de ori sa ma despart, dar o iubesc prea mult si nu vreau sa fac lucrul asta. Recunosc, sunt foarte, foarte gelos, de aceea va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| acdcfan a răspuns:

Ah...Pai daca esti cu ea nu-ti mai fa probleme. Stiu cum sunt fetele din ziua de azi: nu prea le pasa decat de baiatul de care le place, deci daca iar fi placut de prietenul tau s-ar fi despartit de mult de tine pentru a fi cu el. Nu-ti mai fa griji poate intre ei nu este nimic mai mult decat o relatie de prietenie.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Treaba e complicata si vezi ce faci

| Razvan a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar vreau sa cred ca ai prins ceva lectii pe care ti le-au predat la scoala vietii.Sau nu
Prima lectie:Niciodata nu dai prietenii pe o fata/baiat
A doua lectie:Inimii nu ii poti porunci.Nu ii iau apararea fetei aici, dar daca ei ii place de el ce poti sa ii faci
A treia lectie:La noi se numeste demnitate si la voi orgoliu.Nu-l lasa calcat in picioare pentru ca o sa iti fie cam greu mai incolo cand o sa ridici caciula din noroi

| gigiro a răspuns:

Pai de ce te uiti in telefonul ei? Asa ceva nu se face! In poseta unei doamne sa nu te uiti niciodata! Pune-o pe ea sa aleaga! Spune-i ca nu mai rezisti din cauza geloziei...

| Adyr0 a răspuns:

@gigiro "In poseta unei doamne sa nu te uiti niciodata!" laughing. Dar invers cum sta treaba? Femeile au voie sa se uite in portofelul barbatuli? Ce n-are voie sa vada cu ce fel de femeie umbla? Uite a descoperit ca lucrurile nu stau asa cum credea el. Cu tot respectul pentru toate femeile, dar daca n-au nimic de ascuns n-ar trebui sa fie o problema ca ne mai intereseaza si pe noi din cand in cand cu cine umblam.

Acuma sa raspund la intrebare. Incheie relatia cat mai repede, n-are rost sa te chinui daca sentimentul nu este reciproc de ambele parti, mai bine cauta-ti o fata de treaba decat sa-ti pierzi timpul cu actuala. E Romania plina de fete.

| VIPER a răspuns:

Pai da-te tare si pe langa ea! daca nu il lasi pe pretenu ala al tau in pace pentru o fata atunci lasa-l pe pretenu tau sa iti i-a fata si dupa aia sa stai cu el de vorba din 6 in 6 luni.mai bine du-te la ea si incepe cu o conversatie placuta. fal gelos pe pretenu ca si el ar face la fel! nu te lasa pana in vant ca ajungi ca mine sa stai ca cucu in iarba.prietenii tai lasa-i deoparte, fa-ti altii noi ca aia vechi te stiu si u crezi ca sunt buni dar te lasa casa fara ferestre in marginea satuli. data la ea nu te lasa!

| VIPER a răspuns:

Bine ma bine o data si o data o sa flati si voi adevarul dar pana atunci crezi ce vrei

| Florin7255 explică:

Tin sa va anunt ca m-am despartit de ea, astazi eram la scoala si imi foarte, foarte fericita. Noi suntem clasa a 8-a, iar prietenul meu este clasa a 9-a la liceu si ma miram de ce e asa fericita? Raspunsul este : ASTEPTA MESAJ DE LA EL! Deci numai suport, imi este dor de ea in fiecare secunda, alta prietena nu imi fac, tot pe ea o vreau, pentru ca la mine, pana sa apara ea, s-a acumulat foarte multe dragoste in suflet si toata dragostea asta i-am daruit-o crezand ca este fata perfecta... Ei bine m-am inselat. Acum eu ce sa fac? Faza e ca ea se saruta cu mine, statea cu mine la poarta si acum mi-e dor de lucrurile astea. Dar cand ma gandesc ca il place si pe prietenul meu imi vine sa ma omor!

| nightgabriela a răspuns:

Eu nu prea stiu ce sa-ti raspund...ai vorbit cu ea? pentru inceput cred ca cel mai important este sa vorbesti cu ea!