anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Habar nu aveti cat de indragostita sunt de lunel:isi pune bratul peste gatul meu in ora de muzica, ma tine de mana pe ascuns, se uita la mine cu ochii aceia caprui, vrea sa stea tot timpul cu mine, sa-l ajut eu, sa merg cu el la magazin, spune "in gluma"ca ma place, o data a zis ca ne iubim reciproc, scrie pe perete:A+G=LOVE... oooh, ce dulce e! dar,cryingcryingcrying! l-am, l-am, l-am vazut cu o fata de-a saptea si, si, si ea l-a sarutat pe obrazsad si o data la ora de engleza, s-a prefacut o data ca imi da o palmacryingcryingcrying! cand am ajuns acasa, am bufnit in plans si am ascultat doar melodia aia "daca dragostea dispare" in continuu.cryinga mai dat niste semne ca ma place, dar din cauza acelei fete, s-a schimbat.nu,nu vreau sa se schimbe, chiar vreau sa fie iubitul meu mai tarziu.habar n-aveti cat de mult tin la el, dar, el, nu stiebroken heart. nici nu stiu daca ma mai place. spuneti-mi voi. cea mai buna prietena zice ca-s obsedata de el, dupa mine, ea nu stie ce e dragostea. dati-mi sfaturi, in asa fel incat sa-l despart de fata aia.am rupt creionul cand l-am vazut cu ea.incepe sa-mi mai placa 98% din 100%. incepe sa-mi dea banuieli.habar n-are cat il iubesc. spuneti-mi, cum sa fac sa-l despart de scorpia aia? si ajutati-ma, daca nu stiti ce sa raspundeti, habar nu aveti ce e dragostea.

5 răspunsuri:
| Lilia2621 a răspuns:

Pai eu chiar stiu ce inseamna dragostea, am iubit destul si am suferit destul. Dragoastea da dureri de cap, lacrimi si suferinte. Povestea ta ma impresioneaza, e atit de frumos. Pai pina la urma de unde stii ca are ceva cu ea, poate sunt simpli prieteni. Si cred ca ar fi cazul sa-i spui, iar daca nu ai curajul, deoarece stiu ca e foarte greu, vorbeste cu el, si intreaba-l (ti.ai gasit alta prietena, ma inseli, ceva de acest gen) dar sa para in gluma. Dar cred ca cel mai bine e sa vorbesti cu el si sa-i spui adevarul, cred ca e cea mai buna solutie. Iar faptul ca prietenele tale zic ca esti obsedata, nu lua in seama, asa e dragostea, iti da mari batai da cap, dar nu inseamna ca e o obsesie. Ok succes, iti doresc sa fii prietena lui cit de curind posibil, sa va iubiti, si sa aveti o poveste de dragoste de invidiat.

| DizzyXD a răspuns:

Spune-i ca il placi, e cel mai bine :*

| BubleBluexD a răspuns:

Sa iubesti inseamna sa suferisad:[[[ Stiu ce zicsadcrying( sfatu emu pentru tine ar fi sa-l lasi in pace nu`i mai da atat de multa atentie si sa vz cum vine la tine dupaoh go on fiidnca vede ca t`eai distantat de el si o sa incerce sa te apropie din nou de el Sfat fff important lasa`te geru; x...Dar mai e chestia ca sa nu fie genu ala de baiat sa se dea la toate si intr-un final sa nu ramana cu nici una laughing

Bafta puppy dog eyes; x:*:*Pupici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am un coleg in clasa care face la fel.Dar cu toate.Ai grija sa nu fie cumva genul acela de baiat care se da la toate, dar nu vrea cu niciuna ceva serios. Fii atenta la comportamentul lui si cu celelalte colege sau fete. Daca fata aceea l-a sarutat doar pe obraz, asta nu inseamna ca sunt impreuna. Fa-ti curaj si intreaba-l de ce tot face fazele alea.Adica de ce scrie pe peret asa, de ce face toate acele faze. Daca iti spune ca din gluma, inseamna ca asa e.Adica doar glumeste cu tine si tu iti faci sperante aiurea.Dar daca te intreaba daca vrei sa fii cu el atunci... e bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca tu nu sti ce e dragostea.Nu pot sa zic ca esti mica,se vede ca esti mica, dar stiu ca te poti indragosti la orice varsta.Dar una e dragostea adevarata si alta e sa placi foarte mult pe cineva, sa fii foarte atasata si pana la urma indragostita.Stiu,iti placeau toate lucrurile dulci care le facea,ca parea ca te place, dar poate nu te placea gand si la asta, poate asa e caracterul lui.Nu mai fii asa imatura,e posibil sa te placa da, dar poate ca u nu i`ai dat semne ca il placi si el de aceea ''se consoleaza'' cu acea fta, sau poate ca o place mai mult.Eu zic sa lasi ocolisurile astea,adica nu stiu ce varsta ai poate esti mica sa ai un prieten,dar daca tu simti ca vrei sa stai k el si esti asa indragostita,atunci apropia`te din nou de el si nu te mai consuma din orice,lasa plansul ca nu te ajuta k nimic,o avea el motivele lui pentru care e mai rece k tine,incearca si u sa te imprietenesti k el,fii mai dulce,vorbeste`i asa frumos, fa`i si u gesturi k ale lui k un pupic pe obraz sa-l prinzi de mana un zambet o privire, un compliment finut ca iti place cum ii sta imbracat etc.Si asta poti face si daca vrei sa stai in viitor k el,dar eu zic sa profiti de sansa de acum,pentru ca n`ai cum sa stii ce va fi in viitor,pe el nu poti sa-l tii pe jar asa mult timp ca e baiat si se va duce la alta,poti sa-i mai dai sperante si apoi sa faci iar pe inaccesibila,sa fii mai rece si mai indiferenta ca sa pastrezi flacara vie.Dar incearca sa fii mai cu capu pe umeri ca nu se termina lumea intr-un baiat,o sa cun multi iti spun eu,nu te mai consuma ca nu are rost trebuie sa fii puternica,sa lupti pentru el daca vrei sa nu ti`l fure alta,si sa lasi temerile,daca il placi asa mult,fii k el,iar daca esti mica incearca sa-l faci sa fie mort dupa tine cum ti-am spus,asta daca are o mica atractie pentru tine macar si nu erau doar semne de prietenie,ca eu am avut un amic care se purta asa si nu ma placea.Dar acum u cun situatia,gandeste`te si analizeaza ce vrei sa faci in continuare, daca vrei sau nu sa fii k el si cum sa-l cuceresti si sa nu mai mori de gelozie cand e cu aia, abtine`te totusi sa nu vada ca tu fierbi.