anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai ca unii dintre voi aveti o nesimtire fara margine.De ce pana mea puneti intrebari fara sens la categoria asta? si nu lasati sa vorbeasca altii care chiar au mare nevoie de ajutor?thinking
Deci sa moara sapca mea, in fiecare ora aceeasi intrebare vad:Cum e sa faci sex? dati-mi statusuri nooooi de indiferentaaalove struck spuneti-mi ce are telefonul meu ca numai mere sa mi-l bag in cuuuur love struck credeti ca la 11 ani e bine sa-mi incep viata sexuala?:X spuneti-mi cel mai tare baaanc ca dau funditaaa love struck etc...
Nu am nimic cu nimeni, dar macar puneti si voi intrebarile la categoriile respective ce dracu, si asa stiu ca acum vorbesc la peretiwinking
adica gen... Wtf?straight face chiar nu ne putem intelege deloc?

9 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Te sustin! am aceeasi parere...sau intrebarile de gen...,, mi-am bagat nu stiu ce in c*r.por sa raman insarcinata?'''

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine dar ce sa fac? ignor, sar peste acea intrebare desi am nervii la maxim cand vad ca aceeasi intrebare se repeta in aceasta categorie de cateva ori bune! iti dau un sfat:trage de trei ori aer in piept si gandeste-te ca si tu ai fost copil, ca si tu ai avut intrebari in capul tau la care nu avea cine sa iti dea raspunsuri si sari de intrebare ca nu te pune nimeni sa citesti intrebari la care nu vrei sa dai raspuns.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

@Hittler,te simti cumva?happy

| Whatthehell66 a răspuns:

Well. la intrebarea cu "e grea clasa a 7-a" i-am raspuns si eu cu niste vorbe de tot dragul. abia astept sa le citeasca. deci pur si simplu nu stiu dc mai exista aceste categorii daca asa multi dintre utilizatori nu le respecta.

Sau mai sunt si alte intrebari care nu corespund categoriei dar la sfarsit "scuze pentru categorie dar e cea mai utilizata"

Normal ca e cea mai utilizata. daca toti pun intrebari la categoria asta. daca nu primesc raspunsuri la categoria corecta unde e scaparea? La Dragoste & Sex. normal.

Ar trebui nici noi sa nu le mai raspundem la intrebari si poate a da domnu` sa se linisteasca. sau putem sa-i raportam. si mai usor.
si-apoi sa vedeti voi ce de utilizatori avertizati si suspendati o sa fie pe acest site.

Pa, pa! :*

| 5123fsda a răspuns:

... ce sa facem?

| Angeline a răspuns:

Eu iti dau dreptate happy

| LuizaaxD a răspuns:

Cred ca unii publika kakaturi in genul cum e in clasa a 7a...da asteapta in pana mea pana in clasa a 7a oricum categoria asta este si cea mai vizitata si ei cred ca intrebarile lor sunt luate in considerare ce sa le faci...uni sunt egoisti rau

| albrosie a răspuns:

Dupa cum zice si numale categoriei aici trebuie postate doar intrebari despre dragoste si sex nu intrebari ...cum e in clasa a7-abig grin

| Tailynne a răspuns:

Majoritatea membrilor pun intrebarile la categoria Dragoste si sex sau la alte categorii necorespunzatoare deoarece sunt mai accesate, ce-i care pun intrebari stupide vor sa se dea doar in spectacol ar fi cazul sa nu le mai dai atentie si nici in serios nu trebuie sa le iei, daca totusi nu iti convine nu era nevoie sa deschizi subiectul acesta. :/
O zi buna! happy