) Te ajut acum camarade.
Fara cadouri la varsta ta. sa nu uiti mai tarziu, poate, dar sa ai gruja sa nu te ia de fraier.
Si acum. sa vedem.
Ai putea sa o iei in brate, si cu o mana care vine usor din spatele urechi, o cobori usor spre obraz, il mangai, mai cobori putin pana la barbie, i-o ridici usor, tot timpul sa te uiti la ea, si sa nu zici nimic.
apoi te apropii sa o saruti, si vezi ca e putin speriata dar nu zice nimic, cu mana cealalta, o cobori spre mijloc, nu mai jos si o tragi spre tine ( dar nu sa o bruschezi ) o sa ii inspira incredere.
apoi o saruti, dar nu rapid, ca un pupat pe obraz, o saruti cam 2-3 sec
Apoi, o faci sa razi, spunandu-i ceva dragut, cum ar fi ca te simteai slabit, si a trebuit sa gusti ceva dulce. sau, ii zici ca sarutul a fost mai bun decat cel de aseara din vis... etc totul in timp ce o ti la piept. Succes!
Pai...invit-o afara. Vobiti mai mult, glumiti jucati-va. Apoi dupa ceva timp, fa o atmosfera mai intima sa zic asa.Adica o iei in brate, ii iei mainele in ale tale si le mangai.O atingi usor, o mangai(dar nu in zone foarte personale si dupa care o aproprii si mai mult de tine si o pupi pe obraz(usor si dulce). Daca o vezi ca roseste sau are emotii, face ochii mari sau ceva de genul(iti vei da seama) inseamna ca i-a placut si ca vrea mai mult. Apoi o privesti in ochii si te aproprii usor, urmand mult asteptatul sarut. Bafta
Friend-zoned, imi pare rau, dar asta am citit. Ori faci o faza care sa o dea pe spate si sa nu te mai vada ca prieten bun, de treaba, simpatic, ori uita ca ati putea fi un cuplu.
Nu conteaza unde va sarutati, invit-o la o plimbare in parc seara iar la final o saruti. Ei bine daca iti iei inima in dinti si o saruti poti castiga o iubita, daca nu are aceleasi sentimente te alegi cu o palma. Din punctul meu de vedere nu ai ce pierde