| Belluuu a întrebat:

Hai noroc laughing cum as putea sa-i arat la o fata ca o plac sau sa o fac sa se indragosteasca de mine? thinking eu de fiecare data mergeam cu curaj o luam o tineam in brate o pupam pe obraz cateodata pe gura dar nu mai merge asta deoarece crede ca fac asta din joaca laughing vreau sa o fac sa se indragosteasca cel putin sa ma placa ca restul vine de la sine happy sau cum sa o abordez sa-i arat ca imi place de ea si ca mna. intelegeti happy nu vreau raspunsuri de genu ca-s pervers laughing sau stiu eu cewinking fara jigniri tongue Bafta Helou :*

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

O scoți în lume, în oraș!

| psica a răspuns:

In primul rand ia-o incet vorbeste cu ea afla cat mai multe cerei nr de tell invit-o undeva ajut-o si dupa incearcati norocul.
Intreab-o daca vrea sa fie cu tine daca ii place de tine daca da sarut-o daca nu pupo pe obraz.
Baftaa!winking

| Valleria a răspuns:

Trebue sa o privesti indiferent cu cine si unde esti, dar nu exagera privindo in continuare. Zimbestei cind vorbesti cu ea. Fii gentil, ajut-o cind are nevoie chiar de o sa zica ca se descurca. Vorbeste bine de ea, nu de rau. Sa stii ca daca o fata intelege ca unui baiat ii place de ea incepe sa-i placa si ei de el. (stiu cai ciudatbig grin)

| TheKitty a răspuns:

Sa fi ff atent cu ea. Adica sa nu o ignori si chestii... De asta au nevoie fetele..de atentie. Apoi spune-i cuvinte dragute, de genu: "ce bine iti sta parul azi" sau "esti foarte frumoasa". O sa ii placa ff mult. Si cel mai important: NU DA ATENTIE SI ALTOR FETE, mai ales in preajma ei. O sa se simta jicnita. Sper sa te ajutee.:*:*

| Suleiman a răspuns:

Hai noroclaughing spune-i ce simti pentru ea Bafta Helou:*