| ACatalin a întrebat:

Hai sa invatam ceva nou. Uite un subiect care ma pasioneaza. Femeile! Bun a fost Mircea Cartarescu cand a scris "De ce iubim femeile". Intrebarea mea este: Femeile de ce ne iubesc pe noi? Este o intrebare special pentru doamne. Da, de ce ne iubesc? Avem ceva special sau ne aleg doar pentru ca pe pamant exista numai femei si barbati (mitocanii renunta la glume de prost gust de data asta da?)?

6 răspunsuri:
| Jesss a răspuns:

Pentru ca intotdeauna sunt doi, nu putem fi singuri, pentru ca nu sunteti toti badarani, pentru ca si cel mai nesimtit se indragosteste o data, si o arata in felul lui poate, pentru ca ne mai rasfatati, pentru ca ne iubiti (in primul rand ), pentru ca atunci cand suntem in preajma voastra ne simtim cele mai frumoase, pentru ca ne faceti sa fim frumoase, si ne considerati frumoase daca ne iubiti si pentru ca pur si simplu ne completati happy

| VacutzaRoscata a răspuns:

Aveti scule, si bani :X love struck love struck

| ACatalin explică:

Vacuto, tu esti cea care a primit astazi un compliment de genul "Esti asa de urata ca daca ai fi un deget m as scobi cu ine in nas"? Cand ma gandesc ca ti am mai sustinut si cauza si chiar aveam dreptate, m ai dezamagit cu asta. Stiu ca ti se rupe tie de dezamagirea mearolling on the floor dar eu chiar asteptam un raspuns elevat, nu ca n ai avea dreptate dar vroiam ceva mai formal.

| tabittha a răspuns:

De ce iubim barabatii? Femeile si barbatii sunt doua elemente menite sa stea impreuna, sa se completeze, femeia are nevoie de caliatile barbatului si viceversa. Concluzia mea: ii iubim pentru ca avem nevoie de ceea ce ne lipseste noua(a nu se interpreta d.p.d.ved. strict sexual!) si ne pot face viata mai usoara si mai frumoasa(in teorie). De exemplu barbatul are puterea de a face ceea ce femeia gandeste.

| alone a răspuns:

Eu o sa-ti zic dc imi iubesc iubitu happy sper ca e ok... l-am cunoscut cand era un pusti si ne-am inteles ft bine am fost pr si am ajuns ceva mai mt :-s cand sunt langa el parca nimic in jurul meu nu mai exista :X pentru ca e caraghios si se prosteste mereu e mereu e amuzant sa fiiu alaturi de el il iubesc pentru ca atunci cand am prea mt energie si nu pot sta locului se uita la mine cu o privire blanda si-mi sp " bahh bita baahhh agitata mai esti ' laughing si dupa ma cumintesc il iubesc pentru ca ma intelege si e mereu LG mine cand am nevoie d el il respect pentru ca are curajul sa fie sincer si sa nu isi ascunda felul de a fi il iubesc pentru ca face tot ce poate sa ma vada multumita il iubesc pentru ca are incredere in mine si pentru ca imi respecta decizile :X si pentru ca uneori ma trateaza si el p mine asa cum il tratez si eu p el :X da e adevarat sexul e important dar e mai important sa simti toate astea, sexul e doar un mod de ati dovedi iubirea sexul doar ne face sa ne simtim conectati unul cu altul dar nu sexul e tot :X

| Libelle a răspuns:

Apare o nevoie de sprijin,intelegere,afectiune si protectie.
Barbatii,baietii pot oferi senzatiile astea,de implinire si siguranta.E ceva de genul ca. poti apropia de tine ceva ce tu ca femeie nu poti sa ai de una singura,apare completarea si dragostea.
Fiecare are ceva special prin ochii fetei potrivite.dar de fapt sunt aceleasi lucruri "dragute"ce tin de aspect si de comportament-vocea,parfumul,mersul,parul,ticurile,stilul cu totul,afectivitatea,gelozia, etc.
O fata care te iubeste poate sa enumere la nesfarsit o gramada de chestii pe care tu nici nu le-ai observat la tine, si sa puna accent pe cele observatehappy