eu tot p`aia cu barza o stiam, insa un prieten al meu credea ca pe el l-a facut maica`sa pe la subrat))) cand era mic))
vreau sa mai cred in toate nimicurile in care credeam la vreo 3-4 ani
eu acum sunt mare si stiu cum se nasc bebelusii dar cand eram foarte mica. cam de 4 ani si jumatate, varul meu care avea atunci avea 9-10 ani si mi-a zis ca cica copii sunt adusi de berze! atunci am crezut. ca eram mica dar acum ma amuz mereu pe seama acestei intamplari
Eu in schimb la 3 ani eram f geloasa de bunica mea si il adoram pe bunicul, si cand intr-o seara buni a imbratisat-o pe mami eu am inceput sa plang si sa urlu la ea sa o lase in pace pe mami meu, pentru ca nu e fata ei ci a mea i ca o facusem pe mami cu bunicumio prin buric
Tata ma mintea ca intr-o dim a vrut sa plece la servici iar cand a deschis usa ma gasit pe mine acolo si cica am fost adusa de barza eram mik si il credeam dragutsa intrebare
Hmmm...eu credeam ca ii aduce barza si ii pune in burta mamei...[ din cauza asta mereu ma rugam la berze sa-mi 'aduca' un frate sau o sora]
Si eu ma rugam la berze . doar. stiti? de parca pan` la urma nu aflam... adica. dc trebuia ascuns?
Eu credeam ca ii aduce barza
dar ii intrebai acum pe verisorii mei si imi zisara ca``ies pe gaura aia``
fac eu:-``de unde ies?``
ei:``din burta ``
eu:``pai sh cum ajung ma acolo?``
ei:``pai... dupa ce te casatoresti, vine el de la Dumnezeu``
Și eu credeam tot faptul că vine barza! Mi-a zis mai demult o femeie că pui zahăr pe pervazul geamului și vine barza acolo, ia zahărul și îți dă în schimb copilul
Și ce m-am gândit eu, care pe la 3-4 ani vroiam o surioară? Ia să pun zahăr pe pervazul de la geamul părinților, că poate vine barza și-l mănâncă
Să vezi ce-a mai răs mama când a văzut zahărul acolo
A fost un dialog de genul:
- De ce ai pus zahăr pe pervazul geamului?
- Păi mi-a zis x că vine barza și mănâncă zahărul de acolo și ne aduce un copilaș
Pana pe la 3-4 ani ma mai uitam si eu dupa berze sa vad daca nu vad vreouna cu bebe
dar pe la 4 ani matusa mea mi-a zis ca vin din burta copiii si mi-a spulberat toate visele
Eu cand eram mai mica crdeam ca vine barza si lasa la geam un pahar cu o solutie apoi mama o bea si se dezvolta copilul in burta
Eu credeam ca sunt pastile care le tii sub limba si apoi se dezvolta copilul in burta:X:X
Pe la varsta de 4 ani credeam ca daca doi oameni sunt intr-un pat amandoi si se sarut, atunci vine barza si ii da copilu' mamei in brate.
) credeam ca vine barza pur si simplu cand stateai la geam si o strigai iti pune un copil in brate
AndreeaI012452 întreabă: