Hmm. Interesant Sti ca uni baieti, ca si fete de altfel, se lasa mai greu prada iubirii. poate a dorit sa vada cat esti dispusa sa il curtezi. Unora chiar le plac fetele insistente.
Dar nu inteleg de ce te agiti atat pentru ca ti-a zis nesimtita.
pentru ca ti-ai gasit pe cineva caruia nu ii e frica sa iti arate dragostea?
Spune-i ca si tu putea-i sa ii zici nesimtit atunci cand te saruta desi el avea prietena, dar nu i-ai zis pentru ca doreai mai mult de la voi doi, ai asteptat, dar te-ai saturat de la un timp...
Conteaza ca acum esti fericita de acel baiat.
Iubiti-va mult!
Mi se pare ca, atunci cand ii dadeai de inteles ca il placi, el se simtea bine, important si ii placea sa te stie atrasa de el. De cum te - a vazut cu altul, a realizat ca nu mai e tot el primul asa ca a devenit g-e-l-o-s
Ce e in mintea lui? Frustrare!,, cand m-a vrut am refuzat-o, cand o vreau are pe altu!,,
Eu spun sa il lasi sa,, fiarba,, in suc propriu ca sa vezi daca te vrea pentru ca tine la tine sau te vrea din orgoliu!
Ai grija si bucura-te de relatia cu noul tip!
Si nu-i mai permite sa te jigneasca- spune-i ca il credeai un baiat cu bun simt si nu te asteptai sa-ti vorbeasca asa indiferent de motivul care l-a determinat sa o faca. Apoi nu-i mai raspunde la mesaje, bipuri etc...lasa-l sa se consume putin si el!
Si el era indragostit de el dar nu avea puterea si curajul sa iti spuna si nu putea s-o faca pe iubita lui sa sufere in inima lui sufera tare cand tea vazut cu tipul de liceu ar frivrut sa fie si cu tine eu cand eram de varsta ta la fel procedam adica aveam mai multe prietene intelegi si nu ma deranja daca afla vruna ca eu sunt cu mai multe fete inacelas timp
Te-ai gandit ca poate ii e teama sa-si exprime sentimentele cu gandul ca tu n-o sa-i raspunzi la fel? Daca este gelos este clar ca te place. Ar trebui sa vorbiti, iar daca tu inca mai simti ceva pentru el mai bine ati fi impreuna, insa daca sentimentele tale s-au spulberat atunci ramai cu cel de la liceu. Spune-i ca daca nu ti-a raspuns la fel cand l-ai placut atunci "La revedere".
Te place de ce crezi ca a reactionat asa? Daca ii erai indiferenta nu vorbea asa sec cu tine
Probabil si-a dat seama ce ar fi putut sa aiba, dar dupa ce a pierdut stiu sentimentu foarte bine
Clar baiatul din liceu te placea dar avand prietena nu avea cum sa fie cu tine. din moment ce face crizele astea de gelozie inseamna ca il deranjeaza ca ai pe altcineva. dar eu zic acum sal lasi in lumea lui si sa stai cu tipu din liceu.mai ales ca zici ca va intelegeti bine. daca nu a stiut sa aprecieze la momentul potrivit acum "moare" de ciuda! bafta
AlexEjmecheru întreabă: