Pai ar incepe cam asa...Intr-o cabana la munte sau undeva pustiu,afara sa fie iarna, frig, viscol.In camera noastra unde are loc preludiul sa fie un semineu cu focul aprins, sa fie foarte cald, doar focul sa ne lumineze trupurile.Sa stam intinsi pe o blana de urs ceva calduros dar pe jos langa foc.Sa inceapa sa ma dezbrace lent,eu sa-l ghidez exact unde vreau sa ma mangaie. Dupa ce ma dezbraca s-aduca gheata de afara sa se plimbe cu ea usor pe trupul meu, pe sani sa ma sarute, sa ma muste usor. Dupa care sa ma sarute cu buzele fierbinti in locurile in care a trecut cu gheata.Sa faca totul foarte lent, sa transforme secundele-n minute.Sa ma mangaie peste tot, sa fie foarte pasional, tandru.Si sa ma tina asa vreo 2 ore.Sa ma sarute pe spateee, pe gat, urechi.Sa ma traga de par cateodata.Eu sa-l sarut incepand de la buze,pe urechi usor,cobor pe gat,pe piept,pe abdomen,usor pe solduri in timp ce-l mangai, i-as face un oral, ahh.Pff,as exploda de placere!
Cum ti-l imaginezi sau cum ti l-ai dori... Daca iti faci planuri dinainte sa se intample, de cele mai multe ori vei fi dezamagit, pentru ca cel de langa tine nu va sti ce iti place si ce nu.
Un preludiu, act sexual, prietenie, orice iti vine in cap, se bazeaza pe instinct si de ceea ce te indeamna o mana invizibila din spate sa faci. Savureaza fiecare "gustare" care o primesti la fiecare interval de timp al fiecarei zile si vei gasi raspunsul si la intrebarea asta, daca al meu nu te-a multumit!
Ajay întreabă: