Poti sa ii trimiti un biletel cu vrei sa fim impreuna si cu un trandafir in el. Dar sa nu afle maicasa ca poate nu vrea sa fie cu tine din cauza maicasii. Daca ti-a spus ca te place inseamna ca ar vrea sa fie cu tine sau poate ca nu vrea pentru ca nu e pregatita, vorbeste cu ea doar cand sunteti singuri si explica`i ca o placi mult si vrei sa mergi mai departe la o mica relatie. Nu o lua din prima cu sarutari, ar fi indicat sa o inviti la un suc, plimbare cu barca, prin parc si sa platesti tu consumatia, sau la o prajitura si poate atunci ar fi si momentul indcat sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Bafta! nu prea sunt sanse mici ca ea sa refuze daca a zis ca te place iar daca refuza spune`i ca vrei sa fiti macar prieteni.
Dupa ce terminati d emancat prajiturile, ii zici asa: cred ca a vneit momentul sa iti spun ceva important care m`a framantat zile la rand si ea o sa zica ce? iar tu ii zici : mi-am luat inima in dinti cu tot cu artere si vreau sa te intreb daca vrei sa fim impreuna? dar nu te oblig sa accepti.
si pe moment iti mai vin tie idei. bafta.
Daca tie iti place si ei ii place de tine, de ce sa nu incercati o relatie? Macar incercati, daca merge bine, daca nu, nu. Asta e. De ce sa te intrebi mereu cum ar fi fost daca ati fi fost impreuna, si sa nu incerci? Succes.
Hei si totusi n prea mi-ati dat sfaturi multe cum s-o intreb
aaaaa si vitelul (sa nul fac bou) care a trimis cu anonim e cu mine in clasa de aceeaasi varsta mai dati plz
Ai putea bate recordul mondial la cea mai lunga fraza. Foloseste cu incredere semnele de punctuatie, ca de aia exista.:p
Bananacantareata87 întreabă: