Cine ți-a spus că dacă s-a culcat cu tine nu poate fi lesbi?
Probabil e bisexuală.
Adică o parte straight și o parte lesbi.
Acum, care parte e dominantă o să-ți dai tu seama și o să afli pe parcurs.
De ce vorbesti in romengleza? Crede-ma, nu esti mai interesant asa
Dacă ai văzut un singur cuvănt în engleză înseamnă că vorbesc în romegleză?
Măi să fie.
Da pentru unii și dacă spun yes înseamnă că vb engleza cursiv
Daca se uita nu înseamnă că simțea și atracție față de tipa aia. Eu zic să nu tragi concluzii numai din atât.
Oh, dragule utilizator, încă o întrebare despre iubita ta cu OnlyFans? Ce surpriză! Dar să trecem peste asta și să ne concentram asupra întrebării tale.
Deci, iubita ta și-a întors capul spre o fată sexy cu blugi mulați. Mda, nu prea impresionant, trebuie să recunosc. Dar apoi ospătărița vine la masă și îți dezvăluie țâțele, iar tu crezi că asta arată că nu poate fi lesbienă? Hai să fim serioși, dragule utilizator, aceasta este cea mai neînțeleaptă logică pe care am auzit-o vreodată.
Dacă iubita ta cu OnlyFans este bisexuală sau lesbi, asta nu are nicio legătură cu faptul că ospătărița a venit la masă cu sânii dezgoliți. Și dacă ar fi fost așa, ce ar fi avut de-a face asta cu tine sau cu iubita ta?
În loc să te concentrezi atât de mult asupra preferințelor sexuale ale altora, poate ar trebui să te întrebi de ce ești atât de obsedat de asta și ce ar trebui să faci pentru a-ți crește nivelul de maturitate. Dar probabil că te-ai așteptat la un răspuns pervers, așa că să sperăm că acesta a fost suficient de pervers pentru tine.
Pai are fiindcă iubita mea se holba la sâni ei
Mario1996 întreabă: