| Fuck69 a întrebat:

Hai salut! happy Bai deci vreau sa fac un baiat sa sufere! L`am placut... Marog el nu m-a placut pe mine. Dar el crede ca eu inca il mai plac. Vreau sa il fac sa isi schimbe parerea. As vrea sa il cam iau la misto sa il fac un pic sa ii para rau de tot ce mi-a zis! x-( Help. Dau fundita la toti! happy ^_^

Răspuns Câştigător
| deyutzaa_7457 a răspuns:

Mda.pai.mu prea poti sa il faci sa sufere daca nu are sentimente fata de tine.(doar sa il bagi in spitallaughing dar nu cred ca vrei sa faci asta) nu stiu incearca sa il indepartezi de prietenii lui.sa ii faci ai tai cum ar veni. eventual sa il vorbesti de rau.atat poti face.

11 răspunsuri:
| DeeaBlondiii a răspuns:

Deyutzaa cum sa il vorbeasca de rau vrei sa o ia la bataiehappylaughing...In general nu trebuia sa iti bati capu cu astfel de specimene da-i paceoh go on

| Buttercup30 a răspuns:

@ch9ps.Am o problema cu tinewinking
Daca tu crezi ca o fata nu te poate face sa suferi esti total pe din afara si inseamna doar ca nu ai dat tu peste una de genuwinking
Ti se pare atat de greu sa te indragostesti rau de o fata, aceasta sa stea cu tine si sa faca ce vrea din tine?laughing
Stai tu calm ca existawinking.
O sa vian si randul tau.Si mai ales sa faci o fata sa sufere si cand o sa-i treaca suferinta si e una a dracu`,sa vezi atunciwinking
Las-o mai moale cu increderea asta, ca nu isi are rostul.
Cat despre intrebare, poti pune pe cineva sa il batahee heeil poti face sa se indragosteasca de tine si tu sa te porti urat cu el sau poti sa il tratezi cu indiferenta.

| Buttercup30 a răspuns:

"a placea" nu e la fel cu "a te indragostii".
Prima oara poti sa placi pe cineva si dupa sa te idnragostesti.
Deci ca sa placi pe cineva nu trebuie neaparat sa ai sentimente pentru.
Si nu m-am referit la o necunoscuta.Eu vorbeam de fetele care au avut un gen de relatie cu acea persoana, care si-a batut joc de ea.nu poti sa-ti bati joc de o necunoscuta.

| express11 a răspuns:

Bai...sugei-o!

| bbubby a răspuns:

Cred ca cel mai dureros mod in care il poti face sa regrete este sa ai o relatie cu alta persoana si sa te vada fericita alaturi de acel cineva

| ch9ps a răspuns:

Mai fetelor... voi credeti ca baietii sunt asa de sensibili la suflet ca voi, sincer nu suntem.si mie imi plc de o fata si ea acum incerca sa ma enerveze, dar sa nu a spun de cate ori a incercat sa zica rau despre mine mi-am batut joc de ea in viata asta dura trebuie sa lupti impotriva sentimentelor pentru a nufi luat de fraier... nu va mai bateti voi fetele capul ca o sa iesiti plangand daca un baiat incepe sa va batjocoreasca (faza c bataia e imposibila o fata da intr-un baiat, baiatul nu da dar se poate apara

| ch9ps a răspuns:

@buttercup... faza cu indragostitu, nu cred ca poti face un baiat sa te placa daca aceasta nu are nici un sentiment pentru. tine...increderea ii buna si il pls oare o necunoscuta s-ar preface ca ma iubeste doar sa isi bata joc de tine, am mai intalnit fete de gen cum ai spus tu ca pune sa ma bate pe cineva, si cu sinceritate iti zic c m-am imprietenit cu "agresorul meu"

| Tacii a răspuns:

Auzi? nu te complica..mai mult vei suferi tu decat el. e baiat.nu'i asa de sensibil ca noi. las-o balta

| Tacii a răspuns:

Auzi? nu te complica..mai mult vei suferi tu decat el. e baiat.nu'i asa de sensibil ca noi. las-o balta.

| xSmile a răspuns:

Oaii straight face Si mie mi s-antamplat la fel! Eu nu l-am mai bagat in seama, si cand ma intreba ceva ii raspundeam cu :ba` ma lasi? hai pa! n`ai altceva mai bun de facut? hai eject ( sictir ). Sau.da`l undeva [ nu merita sa te consumi pentru un fraier ]winking

| HottestBarbiesOnTumblr a răspuns:

Indiferenta.ASa am patit si eu oh go on