anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai salut, este adevărat că femeile sunt atrase de bărbați îmbrăcați în roșu! Fiți atenți ce mi sa întâmplat.Eram într-o zi îmbrăcat în roșu și era o vecina de pe stradă de la noi,era tanara cam vreo douăzeci și ceva de ani pana când ea a terminat munca și a venit venit acasă,iar eu stăteam în fața porții,iar când m-a văzut în roșu s-a uitat la mine, după aceea s-a mai uitat încă odată iar eu am rămas mirat. Asta nu e tot am văzut-o la magazin mi-a spus buna și când am ajuns in fața porții mi-a spus din nou buna, vreau sa spun că se uita după mine ca peștii după cârlig până mi-am zis că asta mă place, deci ce sa întâmplat?

7 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Rosu si albastru ies repede in evidenta.
Acum nu te gandi ca daca porti rosu devi casa nova peste noapte.
Si eu port foarte des rosu si albastru.
Fiecare in ce i sta mai bine.
Acum nu conteaza ca e vorba de o vecina, colega sau o fata oarecare.
Daca se uita insistent, baga-te cu ea in seama.
Daca te place se va vedea din energia conversatiei si din privirile ei.
Sunt multe semnale pe care fetele le transmit.

| anonim_4396 explică (pentru ROB3RT89):

Dar ce se întâmplă dacă iubește pe altul și mie mi-ar face mereu cu mâna, nu se întâmplă nimic

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gandesti cam mult tu,daca nu stiu ce, daca asa, daca invers.
Incerca si vezi, ai de unde alegere.
Iar daca primesti un refuz, nu dispera!

| Bondarel99 a răspuns:

Rosul iese in evidenta, nu inseamna neaparat atractie. Si eu cand vad pe cineva in culori aprinse pe strada ma uit din reflex.
Daca s-a uitat insistent, te-a salutat si ti-a zambit asta e altceva, ai sanse mari sa te placa.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu o intrebi pe ea ce s-a intamplat?
Cum vrei sa stim noi, ce gandeste vecina ta?!

| xerxes1 a răspuns:

A crezut ca erai Mos Craciun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai gandit ca poate a ramas surprinsa vazandu-te imbracat intr-o culoare care de obicei o poarta doar femeile? Si eu daca as vedea un barbat imbracat in rosu m-as uita la el asa cam mirata, gandindu-ma ca rosul e pentru femei.