Trebuie sa-ti fie clar ca "o relatie" cu fata asta nu inseamna casatorie, copii, si-au trait fericiti pana la adanci batraneti. Nu ca e ea rebela, ci pentru ca in 99.99% din cazuri o relatie la varsta asta nu dureaza, e doar vremea experimentelor. Asa ca, poti avea o relatie cu ea, numai sa ai grija sa nu te "strice" cum spui tu, daca nu vrei asta. Foarte probabil o experienta cu genul asta de fata sa fie una satisfacatoare si sa-ti foloseasca pe mai tarziu. Mai mult, posibil sa primesti mai mult de la ea decat de la una cuminte, ceea ce iarasi e ceva ce iti va folosi mai tarziu in viitoarele interactiuni cu fetele/femeile sau in viitoarele relatii.
Asa ca, relaxeaza-te si ai o experienta cu ea, dar fa in continuare doar ce e convenabil pentru tine. Si de asemenea, las-o sa faca ce e convenabil pentru ea.
Mersi, frate. Chiar o să țin cont de ce ai spus.
Intai trebuie sa fii sigur ca vrea o relatie cu tine. Daca ii place de tine ca persoana nu e obligatoriu sa si vrea sa fiti impreuna. In cazul asta, te-ai face de ras.
Cred ca face misto de tine. Multe 'rebele' cum spui tu trag baietii de sfarcuri unde-s eu acum.
Poti avea si tu dreptatea ta, dar la ce te referi "unde-s eu acum".
La liceul meu nu scapa vreun baiat de tras de sfarcuri Si din gluma de insuram etc.
Părerea mea este să o eviți. Este o influență negativă pentru tine având aceste vicii.