O fata vrea un baiat/barbat langa ea, nu un copil care nu are curaj sa spuna ce gandeste, deci fi mai tupeist, in sensul bun al cuvantului.
Pai nu stiu ce sa zic (la multi ani si tie) timpul le va rezolva pe toate, funda?
Pai frate daca se da la tine e clar ca ii palce de tine! actioneaza pana nu ti'o fura ala ma bft.
Acum ea fiind intr-o relatie nu e momentul oportun sa-i zici ce simti pentru ea. Asteapta pana se despart ei, daca nu sunt tocmai compatibili or sa se certe sau ceva, sau daca esti 95% sigur ca si ea te place scoate-o in oras si spune-i, nu mai pierde timpul prea mult
Bun, deci nu pricep nimic din ce dracu' ai scris u acolo, da daca fata incearca sa te faca gelos tu dc nu-i faci jocu'?
Cand am vazut cate randuri ai scris a inceput sa ma doara capul... eu n-o sa citesc asta, dar din raspunsurile date am vazut ca este vorba despre o fata cu care frei sa fi, doar ca n-ai curaj...sau ceva de genu', acum sunt obosita si nu prea sunt in toane bune, ma rog, oricum, pa!
Cand mai face de astea cu tine ii spui ca stii, eu te plac si as vrea sa stiu daca vrei sa incepi o relatie cu mine sau doar te joci.
ma rog, asta`i ideea de baza, o modifici dupa felul tau
Vrea sa te faca gelos. E indragostita lulea de tine! Spune-i ce simti si ai sa vezi cum dispare ala
Eu zic ca chiar daca ea acum e cu altul tu ar trebui sa iti deschizi sufletul si zsai zici adevarul, dar daca o sa mai astepti se va intampla ca ea sa il iubeasca enorm si sa nu se mai de sparta de el si sa te uite pe tine...asa ca iti zic sincer ia-ti inima in dinti si spune-i ce ai pe suflet :*