anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai TPU! am si eu o intrebare: cu cune pot merge la ginecolog? oare pot fara parinti,doar cu prietenul? eu asta as vrea,dar ma tem ca nu pot. sunt inca minora, dar prietenul meu are peste 18 ani. funda + vot!

Răspuns Câştigător
| hotdesire a răspuns:

Ai nevoie de carte de identitate si mergi de mana cu prietenul la un doctor ginecolog pentru o consultatie. Poti apela si la o clinica privatawinking

12 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Daca ai implinit deja 14 ani atunci poti sa te duci la consultatie si fara parinti.

| mickidutza a răspuns (pentru evenso):

Pai eu am 16 jumate. deci pot si singura?

| evenso a răspuns (pentru mickidutza):

Da, poti sa te duci, sa ai la tine cartea de identitate.

| Oana92 a răspuns:

Legal ai voie sa mergi singura doar dupa 16 ani, in realitate insa nimeni nu o sa te intrebe unde iti sunt parintii, mai ales ca nu ai 12-13 ani.

| HoneyPot a răspuns:

Daca n-ai 18 ani inseamna ca nu poti merge la doctorul de familie pentru consultatie? In cazul de operatie majora ai nevoie de acceptul parintilor. La avort de exemplu.

| mickidutza a răspuns (pentru HoneyPot):

Pai eu vreau sa merg la ginecolog, nu la doctorul de familie. k la ala merg singura. si nu vreau sa fac nici o operatie sau avort. doar vreau sa ma consulte. cu cine as putea sa merg? oare pot doar cu prietenul?

| mickidutza a răspuns (pentru hotdesire):

Mersi!

| hotdesire a răspuns (pentru mickidutza):

Ai nevoie de carte de identitate si mergi de mana cu prietenul la un doctor ginecolog pentru o consultatie. Poti apela si la o clinica privatawinking

| Sim0 a răspuns:

Da, poti merge si singura si cu prietenul tau! :*

| pisssssiyy97 a răspuns:

Da poti sa mergi trebuie sa ii spui ca el te insoteste si ceva asa sti tu daca zice doctorul ca de ce fara parinti sau asa...ii spui ca parinti sunt plecati si ca tu momentan locuiesti la el sau ceva asa...si va fi bine daca el are peste 18 succes scumpo :* funda?

| MIru a răspuns:

Doar daca ai peste 14 ani si mergi cu un tutore, in cazul asta, your boyfriend!

| HappyFaceLOL a răspuns:

Mergi cu prietenul

| mickidutza a răspuns (pentru HappyFaceLOL):

Sigur? adica nu este nici o problema?