Frumos ar fi ca fata sa inteleaga ca el nu a mintit-o si sa-l astepte,ca sa continue povestea lor frumoasa de dragoste.
Dar,pentru ca nu traim in povesti,fata n-o sa creada nimic,se va consola cu altul, care va fi o alegere complet gresita si se vor vedea peste ani multi, resemnati, doar gandindu-se la cat de bine ar fi fost sa fi avut in tinerete ceva mai multa minte!
The end.
Dupa ce va fi eliberat din inchisoare baiatul, se vor reintalni din nou din simpla coincidenta si vor lamuri totul intre ei si vor trai fericiti pana la capatul batranetii. Sfarsit!
Fooarte trista poveste intr-adevar mai aveam putin si incepeam sa ma pun pe plans. Eu zic ca pana la urma s-ar termina in stilul happy-end adica ei s-ar desparti si dupa perioada petrecuta in celula baiatul s-o reintalneasca accidental pe fata si ea sa-si dea seama ca a fost adevarat totul si ca a iubit-o cu adevarat. se vor impaca si vor ramane fericiti mult timp...cel putin asa sper. Frumoasa poveste dar trista asta-i viata totusi imi doresc sa se fi terminat asa cum am spus eu.