| yonutz_1730 a întrebat:

Haii castai urgent dau funda si vot am fost la o colega sa facem un proiect ea a spus ca merge pana la baie eu am spus bine si am continuat sa scriu pe cand sa intors era doar in chilotihee hee si in loc sa facem un proiect am facut sex... dar sa trecem la subiect sunt sanse sa afle parinti ca am facut sex?
am 14 big grin decii RASPPPUNS PLSS

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ce noroc pe capul tau pai daca nu va prins in act nu are de unde sa isi dea seama ca ati facut-o, doar daca vede prezervativul aruncat prin casa sau o urma de sperma pe acolo.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa afle politia cand se va duce fata la ginecolog si, fiind minora, medicul va anunta autoritatile. MNai bine vorbesti tu cu parintii tai sa vorbeasca cu parintii ei sa-si asume ei raspunderea legala.

| Romancutza a răspuns:

Daca voi ii spuneti, ei pot afla. Dar iti spun sincer, fara bataie de joc sa consulti un pshiolog, nu ma fa sex cu prietena ta, mai ales ca ai 14 ani, pune mana pe carte si lasa-te de prostii.

Copii care isi distrug viata.

| foxi a răspuns:

Cred ca ai vise frumoase!

| User a răspuns:

Si marmota invelea ciocolata in staniol...

| GuessWho_8607 a răspuns:

Ce protectie ati avut? Ai incuiat usa?

| lola a răspuns:

Slabe sanse.Doar daca nu le spune. Daca vrea sa mai aiba zile de nastere sfatuieste-o sa nu o facalaughingSpre binele vostru, banuiesc ca v-ati protejat daca tot ati facut asta, nu?

| alexa007 a răspuns:

Sanse nu prea ar fi, dar v-ati protejat macar?

| IoanaCretu a răspuns:

De aflat nu se poate afla decat din gura ei sau daca tu mai povestesti asta cuiva si persoana respectiva e o gura-sparta. funditabatting eyelashes?

| Mirruna a răspuns:

Comportati-va normal. faptul` e consumat.

| yonutz_1730 explică:

Protectie am avut da partenera sta cu bunici

| yonutz_1730 explică:

Am avut prezervativ dar add yonutz_y22 dac vreti sa vb

| Theuta a răspuns:

Poate la ea da, la tine nu cred... decat daca te dai tu de gol laughing)