Sa inteleg ca iti cam place fostul iubit al prietenei tale?
Consider ca foarte bine ai facut! Vorba aia nu-ti da prietena cea mai buna pentru un baiat ca baietii mai sunt slava Domnului!
Bafta!
Da...ai dar sper ca n-ai facut-o cu dispret si pe un ton naspha, trebuia sa-i spui ca nu vrei, sa nu-i dai explicatie si sa te duci la pritena ta sa vb despre orice altceva
Poate au vrut sa faca misto de tine
sau in viziunea lor
te au vazut drept o panarama
asa ca sau gandit ca poate tine
Dap mai ai facut foarte bine pentru ca riscai o cearta cu prietena ta si nu merita nici pentru cel mai bun suflet din lume
Da, pentru ca riscai sa te certi cu prietena ta . Deci ai procedat mai bine asa, si mie mi-i s-a intamplat asta si eu nici nu mai vorbesc cu prietena mea, atat de tare am gresit ca am acceptat . Oricum, daca iti placea baiatul foarte tare, trebuia sa vorbesti cu prietena ta despre asta, sa vezi daca se supara. Dar, oricum, faptul e deja consumat, nu mai ai ce sa faci. Dupa cum vezi si parerile celorlalti utilizatori, ai procedat mai corect asa. Keep goin' , trebuie sa fii tare norocoasa daca au fost 2 in aceeasi zi :O.
Da de cat sa te certi cu prietena ta m-ai bine asa
Dar daca chiar il placi ai putea sa-ti intrebi prietena ce mai simte pentru el
Multumesc de sfaturi
Chiar nu merita sa imi dau prietena cea mai buna pentru un baiat
Si nu imi placea exu` ei
Putsin poate
Dar nu mai mult
Servus!
ia un sfat:d
skriei daca iti place d el
e forte usor!
ca si eu asa am facut
pha! 11111!
Ai procedat bine. Nu are rost sa va certati pentru baiat. Ti. o spun din propria experienta.
ioanalovesu întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: