| cookiemonster_3945 a întrebat:

Hallo. devil- so, e vorba despre baiatul pe care il plac de 4 luni, T. deci miercuri am trecut pe langa el asa, cu slow motion si ma uit in ochii lui, dar nu gasesc curajul sa-i zic "buna". si imi zice el. love struck vineri a fost ziua scolii si in sala a stat cu un rand deasupra mea, si se tot uita la mine sau ii punea pe prietenii lui sa se uite la mine si sa-i dea raportul. big grin si eu ma tot fataiam, ca prietenele mele faceau parte din spectacol, si ma tot plimbam, si el se tot uita dupa mine, ca nu ma gasea. laughing si la final era o melodie mai lenta si un coleg m-a invitat sa dansez cu el, si T se uita ciudat... (am dansat cu ala fix 20 de secunde ca dupa a devenit ciudat) ...si inainte imi spunea "buna" pe mess, dar acum nu mai spune nimic. ce sa ii zic? in afara de obisnuita conversatie.big grin sau cum sa-l fac sa ma salute?

Răspuns Câştigător
| denisssa a răspuns:

Probabil l-a deranjat ca ai dansat cu acel baiat, poate a crezut ca e ceva intre voi sau ca tu il placi pe ala de fapt. Trebuie sa iti infrunti teama si sa vorbesti cu el, sa ii spui ce s-a intamplat in aceea seara pentru ca si el simte ceva, altfel nu explic reactiile si gesturile pe care le face. Nu iti fie frica, poate apoi vei regreta ca nu ai incercat sau nu ai facut ceva. Sper ca te-am ajutat si daca vrei imi poti trimite mesaj sa imi spui cum mai merg lucurile. Pupici

4 răspunsuri:
| Maria123 a răspuns:

S-o fi plictisit doar de buna,zic si eu,tu nu? Sau asta e scopul tau,sa stii ca te saluta? Serios, incearca sa porti o conversatie cu el, poate va intelegeti si va imprieteniti.

| dan_1805 a răspuns:

Spune-i ce simti e posibil sa te placa si el si in acest caz incercarea moarte n-are.

| T3utza a răspuns:

Ufff...nu stiu c sa zic, poate ca s-a saturat sa tot te salute el primul.incearca sa faci si tu primul pas,saluta-l, zambeste-i dai d inteles ca-l placi, din c ai spus tu mai sus va iesi ceva foarte frumos:X

iti urez succes:*

| naomy88 a răspuns:

Poate ca el e gelos ca ar vrea sa fie cu tine dar nu iti poate sp ca e timid! fa tu primul pas si poarta cu el o convesatie intre 4 ochi si poate ca va iesi ceva frumos