| C8ila a întrebat:

Hallo TPU! As dori cateva sfaturi pentru problema mea. Am stat cu un baiat 11 luni ( asta s-a intamplat in liceu) apoi ne-am despartit 3 ani, dar la banchetul de clasa a 12-a ne-am impacat iar. El nu m-a uitat niciodata si intotdeauna m-a iubit si m-a asteptat in acest timp. Acum avem impreuna 8 luni, ne-am mutat impreuna intr-o localitate unde el lucra, iar eu sunt studenta. La inceput chiar mi-am dorit sa ne mutam, aveam alte sentimente, acum parca nu mai simt decat o obisnuinta si o obligatie sa stau cu el ( asta fiindca parintii lui ma indragesc mult si parintii mei sunt foarte atasati de el). Am fost intr-o tabara la munte si acolo am cunoscut un tip, am petrecut toata saptamana impreuna, nu m-am gandit ca ma voi atasa de el asa de tare. Ieseam impreuna, imi facea pe plac, era atent cu mine, super tare saptamana. Eu nu l-am mintit pe respectivul i-am spus ca am prieten si ca stau cu el impreuna. Am venit de la munte si eram schimbata fata de prietenul meu, dar nu ca voiam sa fiu, asa simteam. M-am intalnit cu baiatul de la munte la o cafea, recunosc m-a sarutat, aveam fluturi in stomac ceea ce nu m-i s-a mai intamplat de multa vreme ( de la prima iubire chiar). I-am spus ca nu se poate sa fim impreuna, eu nu pot juca la doua capete, prietenul meu ar suferi mult... El mi-a spus ca hai sa incercam macar si daca nu merge, nu mai continuam. Mentin ca ma suna si ma intreba daca iesim si daca ne putem vedea ca i este dor de mine. Am acceptat sa stam asa, dar a doua zi ma simteam groaznic, si fata de prietenul meu si fata de baiatul de la munte si fata de mine. Asa ca m-am hotarat sa-i scriu un mesaj si sa-i spun ca decizia mea e sa nu mai vorbim ca tind sa cred ca asa este mai bine pentru amandoi, eu nu pot fi asa, sa aiba grija de el si ca i multumesc pentru tot. Mi-am propus sa-l uit si sa-mi vad de relatie in continuare. Dar ma simt tot aiurea, ma gandesc la el continuu, in legatura cu prietenul meu tot nu m-am schimbat, nu stiu sa ma fi indragostit saue e ceva trecator, pe moment?! Nu stiu ce sa fac? Oare ce sfaturi mi-ati da? Plus ca vom avea cateva examene impreuna, el este anul 2 si vine la restanta, si le da cu mine ca suntem la acelasi profil... Deci nu stiu ce e cu mine! Va rog sfaturi si fara bajocura!

2 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

In studentie nu se preteaza la asemenea decizii josnice demne de javre si jigodii, tu esti tanara fiind studenta, pe langa scoala trebuie sa experimentezi cat mai multe cearsafuri! vreau sa te intreb ce a fost in capul tau sa te cuplezi cu un tip fara studi superioara? in fine, vezi ce frumoasa e studentia ce frumos e sa experimentezi, pune capat relatiei cu iubi mutate la camin (acolo viata adevarata) si traieste libera!

| BlackOpal a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa asculti ce iti spune inima. Daca it place de acel baiat, sugerez sa incerci sa ai o relatie cu el. Gandeste-te ca ramanand cu iubitul tau doar dintr-o oarecare obisnuinta, e ca si cum ti-ai bate joc de el, sunt sigura ca nici tu nu ai vrea ca cineva sa stea cu tine din obisnuinta, fara sa mai aiba sentimente. Gandeste-te bine ce vrei sa faci mai departe, iar daca tii la acesti doi baieti, nu isi bate joc de ei, in primul rand, iar mai apoi-de tine. Sper ca ti-am fost de ajutor!