| CottonCandy a întrebat:

Hallo TPU.love struck acum cateva luni am fost cu un baiat pe care "il mai pastreaza inima intr-un colt de suflet"[laughing]. Intre timp, am cunoscut un baiat, vorbim, ne-ntelegem super, ne alintam, dar totusi nu stiu nimic despre el. Adica stiu numele, unde sta, anii si liceul. In rest nu stiu.thinking Am auzit ca este un tip cu bun simt. Dar dupa ultima experienta, nu stiu daca sa mai cred in baieti.laughing Maine o sa ne intalnim, dar nu stiu daca e tocmai bine. El vrea sa fie cu mine si mi-e ca va incerca sa ma sarute sau ceva de genu`. Ce credeti ca ar trebui sa fac?sad Funda.love struck

4 răspunsuri:
| Gabiiitsa a răspuns:

Pai,dupa parerea mea ar trebui sa-l cunosti mai mult, sa vezi ce fel de persoana este.Cand iesiti pune-i intrebari,vezi cum gandeste, daca vrei sa fii cu el sau nu, daca este pentru tine sau nu.happy

| Maaryyneelaa a răspuns:

In mod normal ar fi sa iti asculti inima, pentru ca ea stie cel mai bine ce sa faci in aceste momente.Dar am vazut ca ai zis ca in inima ta inca este un baiat.Dar poate ca acest baiat care inca se afla in inima ta nu te merita.Incearca sa-i dai o sansa acestui baiat,iar daca atunci consideri ca nu esti indragostita, si ca in inima ta este tot acel baiat din trecut, inseamna ca nu va merge prea bine sau vei reusi mai greu sa-l uiti! Succes!

| chiury a răspuns:

pai cum crezi tu, daca vrei sa te lase sa te sarute, lasa-l iar daca nu vrei, nu-l lasa. cel mai bine poartate cu indiferenta, baieti sunt topiti dupa chestia asta, asa o sa il faci sa stea mai mult in preajma ta

| IloveME a răspuns:

Lasate purtata de val!
daca nu incerci niciodata nu vei sti c se poate intampla cu adevarat big grin
succes!