Probabil in subconstientul tau te-a ranit sau ti-a atacat orgoliul faptul ca ai aflat ca "vrea sa scape" de tine. Si de aceea o visezi. Gandeste-te la ea inainte sa te culci. Foarte rar, spre niciodata, se intampla sa visezi lucrurile la care te gandesti inainte sa adormi
Faptul ca nu mai simti nimic pentru ea din momentul cand ai aflat ca nu te place, nici tu nu crezi asta pentru ca tu esti cam indragostit de fata asta si te macina numai gandul ca ea nu te place
In primul rand...
a inerva=excitarea unui organ
2. esti un agramat...
3. Daca placi o fata si iti da cu flit ...crede-ma ca o placi in continuare.te pacalesti singur.
Tu. Cum te'o fi chemand. Eram stresat nu ma mai interesa cum si ce criam inteles?
Pai cred ca esti indragostit de ea, nu trebuie sa negi, in subconstientul tau dragostea pentru ea, exista.
Stii cum se spune:cui pe cui se scoate.fa-ti o prietena si incearca sa o inlocuiesti pe fata aia care iti sta in cap cu noua prietena..cine stie poate fi o relati frumoasa care implica sentimente si cu siguranta nu o vei mai visa.
sau daca nu vrei prietena, gandeste-te ca esi propriul tau stapan si visezi ce vrei..gandeste-te instent ca jenifer lopez e sotia ta si diseara sunteti doa voi 2 impreuna..nu stiu daca merge dar poti incerca ma aunti daca faci asta
sau du-te la un pshiholog te poate ajuta-dar cam costa
Uite.te rog eu sa vorbesti cu acea fata si nu te lasa influentat de ce spun altii. poate au facut'o doar din gelozie si poate acea fata chiar te place si ii pare rau ca tu nu o bagi in seama.
Dar daca tu intr-adevar mai simti ceva pentru ea..de ce esti acum pe TPU si nu vorbesti cu ea?
Eu cred ca relatia voastra ar fi posibila dar de aceasta data vorbeste personal cu ea..iti spun eu ca daca te place ea nu va face primul pas..pentru ca fetele sunt de obicei mai timide in relatii...
Succes!
Vorbește mai întâi cu ea. Depinde. dacă ți-a zis cineva treaba asta, nu ai de unde să știi că e adevărat. Visele înseamnă uneori ceva. eu nu mă pricep la asta. dar intră pe site-ul ăsta : http://vise.zodiac24.ro/ și spune-le celor de la dicționar de vise să îți explice ei asta.
beausingurlamasamea întreabă: