| eu_5893 a întrebat:

Haloo.am si eu o problema... m-am culcat cu prietenul meu in iunie.si de atunci tot nu raman insarcinata! nu ne-am protejat niciodata. dar tot nu raman. mi-am facut teste de sarcina de-alungul timpului si imi tot iese negativ.care ar putea fi cauzele? ar putea sa fiu insarcinata si sa nu iasa la teste? pls help!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ori faci misto dar daca e adevarat ce zici atunci nu vei putea sa ai copii niciodata din cauza ca poti fi sterila.

| Ionuts_7657 a răspuns:

Nu cred ca e posibil sa nu iasa la teste. Dar mai bine te duci la un ginecolog. De fapt tu ce vrei? sa ramai insarcinata? laughing de tot te sperii atat

| eu_5893 explică:

Nu fac misto.si nici nu vreau sa raman insarcinata acum! dar mi-e frica exace de ce a zis Iceman.sad

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil nu esti insarcinata daca testul iese negativ si ai menstruatii regulate. Deoarece aveti deja aproape 6 luni in care nu ati conceput, e cazul sa mergi la un ginecolog si sa incepeti investigatiile.

| alexandra21_3435 a răspuns:

Ramai mai greu insarcinata si o sa ai nevoie de un tratament cu siguranta, ori tu ori el. nu te ingrijora, du-te la control si ai sa vezi ce usurata vei fi cand vei stii exact ce trebuie sa faci si ce sa nu faci.

| elenac a răspuns:

Ai incercat in zilele fertile dupa a 12 zi de menstruatie, sunt cazuri in care ramai mai greu, am o prietena s-a casatorit si dupa 2 ani a ramas gravida, nu ai nici o problema incercati sa faceti dragoste si gata, poate fi si de la stres.cu gandul ca vrei sa faci un copil!

| ionel a răspuns:

Cauta-ti un job... nu nenorocii saracul baiat. ca te arde dumnezau laughing