| GoStar a întrebat:

Hay. Am o probelma foarte mare...
Deci in ultima perioada stau sresat, foarte tare...din cauza unei fete...iar stressul pentru ea si pentru scoala ma termina.
Deci plac o fata, nu dau varste pentru ca ma faceti nebun, in fine, e o diferenta putin mai mare...
Ea e imatura tare. A fost cu un baiat, care baiat e cel mai bun prieten al meu, au stat vreo 3 luni dupa care au inceput problemele, nu mai vorbeau cu zilele, deoarece el statea doar sa invete, de fapt asta era scuza lui, bine, invata, dar nu cred ca mai stai cu o fata daca nu ai timp de ea...
Eu placeam de mult fata si in lipsa lui mereu stateam si vorbeam cu ea, tineam la ea foarte mult, inca tin, mereu i-am zis lucruri bune, mereu am incercat sa nu o supar, orice sa i fie bine...
S-au despartit iar ea a pllans...iar el imi zicea ca nu i mai pasa si nu l mai intereseaza, insa am fost de partea ei si am incercat sa o ajut sa treaca peste, am reusit oarecum, dar nu destul...
Am facut sa-i intru si eu la inima, ne apropiam pe zi ce trecea si aproape eram un cuplu, doar ca nu eram. laughing
Prietenul meu s-a dat ca nu l intereseaza, ba chair spune ca din cauza asta s-a despartit de ea, sa am ajute pe mine si ca el inca o iubea, insa nu cred ca spui de o fata ca nu iti pasa sau ca te doare-n **** daca chiar o iubesti...
Cand a vazut ca sunt tot mai apropiat de ea ia revenit brusc dragostea pentru ea...
Eu ii spun mereu as aleaga ce o face sa se simta bine, sa nu sufere din nou, pentru ca a plans, iar asta pentru mine e un motiv de razbunare(stiu, arma prostului, dar o fac cu un scop bun, parerea mea).
Nu il pot scoate din cap...
Nu vreau sa pateasca din nou ce a patit, vreau sa fie fericita, vreau sa o pot face eu fericita...
Inca imi da si mei inimioare, la majoritatea le spune ca ii palce de mine, dar inca ma ignora in comparatie cu prietenul meu...

Stiu, fete mai sunt, dar pentru mine e speciala, ina e un copil si vreau sa o ajut cat de mult pot, incerc sa nu ma bag, dar simt ca o iau razna, chiar am si plans. (oo, nu-s fetita, dar sunt de fire mai timid, mai stresat).

Ma gandesc la ea, stau mereu nelinistit cand ii vad intrati pe amandoi si ea nu vorbeste cu mine. sau acnd nu sunt intrati imi fac fel de fel de idei...

"Mi-a intrat in asnge" si nu stiu ce sa fac, va rog, stiu ca e lung, dar orice raspuns e bine venit...cum fac sa nu mai fiu stresat din cauza asta sau ce sa fac?

Nu il pot lasa sa fie cu ea, nu pot renunta la ea.

O zi buna!

Răspuns Câştigător
| Armenianeek a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate, și dacă mai are ceva pentru tine te-ar "alege" pe tine. Dacă nu, asta e. Poate o să-ți fie greu să treci peste, o să plângi probabil mai mult dar gândește-te că o să mai pățești chestii de genu cu carul până găsești persoana potrivită.
Acum, din spusele tale înțeleg că e o copilă. Sper că nu te superi dacă te întreb câți ani ai, dar nu poți primi un răspuns pendelete dacă nu știm subiectul.
Oricum, nu te mai stresa. Gândește-te că nu rezolvi nimic, dar absolut nimic. Oricum nu poți face nimic ca sentimentele fetei să se schimbe față de tine oricare ar fi ele happy.
Iar cât despre prietenul tău am impresia că tot ce a făcut a făcut, probabil, să se răzbune la rândul său pe tine pentru o faptă făcută în trecut, în fine tu ști mai bine relația dintre tine și el happy.
Încearcă să dormi, bea ceai, uită-te la filme și lasă lucrurile să meargă de la sine. Baftă!:*:*

| GoStar explică (pentru Armenianeek):

Mersii! :* 18 am. mi-ai deschis oarecum ochii.

| Armenianeek a răspuns (pentru GoStar):

Mulți înainte happy te pup:*:*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te streseaza termina cu ea. E clar ca nu simte ceva, esti tu fraier ca nu renunti odata si tu singur iti faci rau.