| unknow a întrebat:

Hay! o intrebare! ce e cu pastila de a doua zi! cine stie cum reactioneaza? si presupun ca se cumpara de la farmacie, cat costa, si cum se numestehappy rolling on the floorde curiozitate,.

4 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Actioneaza... omoara cum ar veni, imediat ce se aseaza embrionul, il elimina de acolo...
Se cumpara de la farmacie, costa intre 60-100 de lei (exista mai multi producatori) Postinor este mai ieftin si trebuie sa iei unul la maxim 12 ore dupa contactul sexual neprotejat si inca unul la 12 ore dupa ce l-ai luat pe primul. Escapelle este doar o pastila si isi face treaba mai rapid.
:* Escapelle e mai scumpa decat Postinor

| FreddieMercury a răspuns:

Stii ca curiosii mor repede?

| JohnnyBi a răspuns:

Pastila de a2a zi o iei daca ai suspiciuni in privinta unui act sexual nereusit (s-a rupt prezervativul, ai facut-o fara si si-a dat drumu in tine, situatii de genu). se ia in maximum 48 de ore (preferabil max 24h) de cand ai intretinut raportul cu pricina. la farmacie iei pastila si chiar asa ii zici farmacistei. nu ai voie decat 2 pe an (ai mare grija). reactii adverse nu stiu

| lollipop_2620 a răspuns:

Intr-adevar se ia in maxim 24 h pentru siguranta dar eu cred ca cel mai bine ar fi la 12 h...ca sa fiu mai explicita omoara spermatozoidul.si la cateva zile(2-3,nu mai stiu sigur)trebuie sa iti vina menstruatia