Fa-ti curaj intr-o zi si ia-l putin de o parte si zi-i ce ai pe suflet, zi-i ca inca nu l-ai uitat si ca inca ti-i la el si intreaba-l daca si el mai tine la tine si daca mai vrea sa fie cu tine. daca raspunsul este negativ incearca sa treci peste asta stiu ca iti va fi greu dar va trebui sa il uiti si sa iti construiesti alta relatie ca sa zic asa
numai bine!:*
Pfffff pai si tu ai gresit ca ai cerut sa va despartiti dar poti sa il rogi sa mergeti sa va plimbati intr-un parc undeva sa fiti singuri si sa ii zici ca inca ti la el foarte mult si ca nu l-ai uitat si ca ai vrea sa iti mai dea o sansa sa va impacati ca odat ce si el iti zimbeste e clar ca si el simte ceva pentru tine, si nu o lasa pe colega ta sa stea in preajma lui mult incerca sa vb cu el cat mai repede sa nu mai suferi nici tu si sa o faci pe colega ta invidioasa ca nu a avut nicio sansa
succes
Ok. In primul rand, colega asta a ta nu poate sta cu el daca lui nu ii place de ea. In al doilea rand, daca odata te-a placut, de ce nu ar mai avea si acum ceva sentimente pentru tine? Incearca sa vorbesti cu el mai mult. Cred ca numai prin comunicare ai rezolva ceva. Poate incerci sa-i aduci aminte de timpul petrecut imppreuna sa vezi cum reactioneaza. Oricum ai putea chiar sa-i marturisesti ca inca mai simti ceva pentru el.
Si daca altii se baga, poate reusesti sa tii relatia mai secreta in timpul scolii si normala in afara ei.
Succes!
Eu zic sa iti incerci norocul ca sigur mai simte si el ceva pentru tine.
Nu risti nu castigi!
Incearca sa iesiti doar voi doi afara in parc sau undeva cu pretextul ca ai o problema pe care ai dori sa i'o spui ca sa te ajute. cand iesiti spune-i o problema relativ falsa si dupa ce el iti da un sfat zii ca ii multumesti mult si ca numai el te putea ajuta si ca este un prieten foarte bun pentru tine. dupa aceea marturisestei ca tu inca mai tii la el si ca acea colega spune ca o sa fie cu el numai pentru ati face tie in ciuda. fii sincera cu el, arata'i ca tu esti deschisa si ca lui ii poti spune totul. sigur va aprecia lucrul asta si cine stie? poate ca ziua se va incheia cu un sarut
AndrewTate7789 întreabă: