Sall! Eu m-am sarutat prima oara la abia 10 ani cu iubitul meu care e si acum, in spatele stadionului orasului meu pe un dig. Am mers acolo intr-o gasca de doua cupluri si ne-am asezat sa stam la vorba. Eu vorbind cu prietena mea nu stiu cum aduc vorba de sarut si incepe sa ma zapaceasca sa o fac cu prietenul meu. Spriata, zic ''nu'' si imi aduce aminte de planul pe care il facusem cu ea inainte sa mergem acolo pe ascuns cum sa ne sarutam (ca amandoua stiam de dimineata ca sigur ne vom saruta :'*) Planul a fost : fetele incep sa alerge si baieti merg dupa ele, ele se prefac ca se impiedica atunci cand ei sunt aproape de ele si cad peste si se saruta! Am zis planul cu voce tare si l-am pus in aplicare, dar amandoua eram ff aproape de baieti si ne-au prins de maini si PAC! Cel mai dulce sarut din lume! nu o sa-l uit niciodata in toata viata mea!
Primul meu ` sarut a fost exact cu o saptamana dupa ce am implinit 13 ani . Si a fost extrem de frumos chiar daca amandoi eram extrem de timizi :-s.
Pe la 13 ani ...eram la teatru luminile erau stinse si el mi-a zis sa-i dau un pupic dar eu i-am dat un p">wwwwpoi:)))):">
Buna eu am 12 ani si m-am sarutat prima data la 11 ani. la ziua celui mai bun prieten al meu ( chiar cu el m-am sarutat ) totul a fost la un joc.iar cum suntem impreuna si asta a devenit un obicei zilnic
De facut nu am facut-o logik...
Cînd aveam vreo 5-6 ani m-am sărutat pentru prima dată cu un băiat care îl stiam doar de o zi si de care nu am mai auzit nicioadată apoi. Serios! Ne-am sărutat deoarece pe noi ne-au lăsat într-o cameră cînd eram în ospeție cu bunica. Dar după aia nu m-am mai sărutat pînă pe la 15 ani. La acei 15 s-a întîmplat cel mai memorabil sărut. De fapt s-a repetat povestea. L-am cunoscut si în aceeasi zi ne-am sărutat. Cum s-a întîmplat, te vei întreba probabil... Păi am iesit cu gasca într-o zi. Eram 4 fete si 4 băieți. Am făcut cunostință unul cu altul, unii se cunosteau-alții nu. Eu l-am cunoscut pe acel băiat. Iesiserăm noi în suburbie, ne dusesem la un cunoscut la casă (de aia pe pămînt). Acolo am făcut saună. Păi si cum eram 8, iar ea era destul de mică, fetele se asezaseră în brațe la băieți. Eu intrasem ultima (tot încercam să mă conving să nu o fac). Am intrat si eu am zis că voi sta în picioare, nu doream să mă asez în brațele lui. Remarc că băusem toți (dar nu ajunsesem pînă la o stare deplorabilă). Să spunem că pînă la urmă am cedat si m-am asezat la el în brațe. Ni s-a lipit pielea unul de altul, el m-a cuprins... Dintr-o dată am realizat că el mă sărută pe spate, pe gît, atent atent, si am întors capul spre el. Buzele ni s-au întîlnit. Era un sărut atît de moale si gingas. În acelasi timp noi ne înfierbințeam stînd acolo, si cineva a turnat o căldare de apă peste noi. Ne sărutam si curgea apa pe noi. Sincer vorbind noi nu am mai vorbit după asta. El a mai încercat să mă contacteze, dar eu am refuzat. Îți spun din tot sufletul că anume acest eveniment a fost cel mai nebun dintre toate. Un timp lung după asta nu-mi puteam reveni din faptul că eu făcusem asa ceva. Si la mine nu s-a mai întîmplat nici un fel de saună. Pînă acum nu găsesc un motiv concludent de ce am făcut-o. Însă anume aceasta a fost experiența mea în domeniu. Să spunem că am vrut să savurez aceasta, să simt asta. Si desigur că nu am făcut-o atunci. Oricît de amețită as fi, nu as fi făcut-o cred eu. Iată asa! Ți-am zis istoria mea!
Pai eu m-am sarutat cu un baiat foarte frumos inainte cu o saptamana sa fac 13 ani:X si el are 12.Eu ascultam o melodie care ma facea mereu sa plang.El m-a intrebat de ce plang.si i-am zis ca plang pentru ca mi-am adus aminet de fostu.yuby meu m-a tras intr-o parte cica " sa imi zica ceva" pentru ca acolo erau prietena mea cea mai buna si pr lui.:X atunci ne-am sarutat.Eu nici acum nu stiu sigur ce sa intamplat.Stiu doar ca ne-am sarutat si a durat 10 secunde pentru ca apoi am zis gata ca se uitau aia la noi
Asta s-a intamplat la 10 ani ). Uimitor, nu-i asa? . Da, asta cred si eu. Pai, s-a intamplat cam asa. Mie imi placea un baiat, care era cu 2 ani mai mare ca mine. O amica de-a mea a fost cu el, si mi-a spus ca s-au "sarutat". Eu eram ingrozita , pentru ca stiam ca la o asemenea varsta, este super aiurea sa faci asa ceva. O data ce imi placea de el, nu puteam sa ii spun ca nu putem fi impreuna, fiindca nu ma mai sarutasem pana atunci. Desi eram super-dezgustata. El a facut primul pas, am continuat impreuna, si a fost ok. Totusi nu am simtit prea multe . Aveam 10 ani pana la urma )
Ochiialbastrii întreabă:
emiliancftepup întreabă: