| Alina_7061 a întrebat:

HEEEEELLLLP! FUNDAAAAA MARE MARE! l-am cunoscut la inceputul verii nu am vorbit cu el adica doar ii raspundeam la intrebari and el se baga in seama cu mine. acum cateva zile insa mi-am luat inima in dinti si i-am spsu ca il plac pe mess cei adevarat ( stiu ca e cam penal si ca poate era imi bine sa nu-i spun sau nu stiu ) am intrat pe el avand motiv de discutie locurile pe care le frecventeaza, i-am zis ceva de genu : si mai nou umbli pe acolo? el : laughing pai? eu nimic :d aiurea laughing) el : te-ai combinat cu baiatul ala? eu nu de ce tot insisti? el lasa ac o sa ne combinam noi eu asa-i? ca si data trecuta la cartela bineinteles laughing la care el nu ma ca ne combinam numai sa fii curioasa si virgina. eu i-am zis pai stii mie imi cam place de tine numai ca nu vreau sa isi bata cineva joc de mine, el a ras si a zis nu stiu ce sa zic straight face.
E genul de baiat vagabond, care nu vrea o relatie serioasa da stiu asta! dar il vreau vreau sa il fac sa ma placa. ce sa fac vieneri e ziua lui? sai imi scriu apna atunci sau sa-l sun vineri? il ador. si sunt dispusa sa fac aproape orice ca sa il am chiar si sa ma dezvirginez insa numai dupa cel putin o luna de relatie! insa el nu cred ac e dispus sa aiba o relatie cu mine... ce sa fac cum sa am comport? si nu in ultimul rand oare ma place?

1 răspuns:
| Alec a răspuns:

Daca e baietas, asa cum spui tu, si te place cu adevarat o sa faca el primul pas. Daca nu ori nu e baietas ori nu te place. Tu nu ai ce sa faci, deja i-ai dat de inteles ca il placi. Suna-l vineri sa ii spui la multi ani si cam atat. :* Bafta