Nu stiu daca poti sa faci ceva ca sa nu mai ai pofte. Cred ca tine de vointa ta.
Nu e vorba de pofta de mancare, e vorba ca trebuie sa stii si cat sa mananci si bineinteles nici sa nu ai pofte de 20 de ori pe zi, daca vrei sa slabesti mergi la un medic sa-ti faca o dieta si o o respecti o bucata de timp, si sa stii sa te controlezi cand vezi dulciuri, la mine a fost faza cu tigarile mi le'am pus pe birou pachetu desfacut si ma uitam la ele si ziceam nu nu fumez ca sunt mai tare de cat voi bine nu a durat mult a durat o saptamana si ceva teatrul meu ca eram mai tare ca ele .
Depinde de varsta.la o anumita varsta e normal sa ai pofta de mancare.insa daca esti maricica 17 18 ani asa trebuie sa incerci sa te abtii mai ales de la dulciuri. uite cum fac eu de fiecare data cand vad ca am luat proportii mananc doar o data pe zi si nu seara, mananc ori dimineata ori la pranz ca pana seara cand ma bag la nani sa fac putin efort sa elimin ce am mancat e doar o chestie pshicica trebuie sa te gandesti ca o sa te ingrasi si o sa fii urata si bla bla intelegi.totul tine de creier sper ca te am ajutat bafta pup
Pai daca vrei sa slabesti intr-adevar incearca sa nu mananci dupa ora 6, si cand vezi dulciurile gandeste-te ca fara ele ai fii supla. Cel putin eu asa fac
Pai mananca doar dimineata la pranz si seara iar intre mese incearca sa mananci cat mai multe fructe...sau legume iar cu dulciurile cat mai putine! sper ca te-am ajutat
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: