| alexandra_9187 a întrebat:

Heeeeey happy cateodata am o stare ciudataa...de exemplu simt ca plac pe cineva dar nu stiu pe cinelaughing De multe ori imi imaginez cum ar fi sa am un pr, dar daca in acel moment ma intreaba cineva daca vreau sa fiu cu el ma blochez si eu il plac (poateeee) si parca nu vreau/nu pot sa ma pun cu el...am 13 ani. DE CEEEEE? happy cel mai bun raspuns dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam si eu chestia asta(am 19 ani) happy
e posibil sa nu fii inca pregatita pentru o relatie(chiar daca o doresti foarte mult!). cel mai important e sa ai rabdare si sa nu te arunci in bratele oricui numai pentru ca vrei neaparat sa ai un prieten(pe care sa-l iubesti si care sa te iubeasca, etc). important este, de asemenea, ca nici el sa nu te ia prea repede (cand te combini cu el, de exemplu, sa nu sara pe tine repede sa te pupe sau alte astea, intelegi?happy ). esti tanara(13 ani) si ai toata viata inainte[stiu ca majoritatea celor de 13 ani - a fost si cazul meu laughing - urasc sa auda asta pentru ca au impresia ca sunt considerati niste pici, dar chiar nu te consider asa; intri in adolescenta si te maturizezi,; aceste temeri sunt normale happy ]
sper ca te-am ajutat
te pup:*

2 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

Poate ca nu vrei si crezi ca vrei, ah, complicat, poate ca tie frica de o relatie, esti mai timida, daca te intreaba daca vrei sa fi cu el zi da si vezi ce se intampla si daca nu iti place te desparti.
Bafta si Sarbatori Fericite!

| INeverStopLoving a răspuns:

Simti asta pentru ca esti in perioada de adolescenta si esti nehotarata. Si in acelasi iti este teama sa nu fii ranita de persoanele straine din jurul tau.