| nuj69 a întrebat:

Heeeei, Daca ma masturbez zilnic pot scapa de grasimea din zona pubiana, axiala, inghinala? Daca nu, niste sugestii?

13 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cine te a mintit?laughing

| mihai69 a răspuns:

Dacă faci asta în loc să mănânci - da, poți.
Dar dacă o faci și în același timp continui să ronțăi într-una și să mănânci „junk food" - nicio șansă!

| doctorandus a răspuns:

Conform cu http://www.bmi3d.com/calorieconsumption.html o persoana de 80 kg arde circa 86 kcal in cursul unei partide de sex linistit de jumatate de ora (pe care o putem compara cu masturbarea). Deci mari sanse sa slabesti astfel nu prea ai.

| Emilian65 a răspuns:

In urma masturbarii, nu se scapa de grasimea din zonele de care vorbesti.

| WaterDrop a răspuns:

Ohhhh! Ok asta este ceva nou. Credeam ca le-am auzit pe majoritatea dar se pare ca mi-au scapat cateva ganduri. Ma bucura enorm ca respirati laughing!

| Oana92 a răspuns (pentru WaterDrop):

Bun venit pe TPU! Aici e locul perfect in care realizezi in fiecare zi ca prostia citita anterior e nimic pe langa ce vei citi peste 5 minute. Sedere placutawinking

| WaterDrop a răspuns (pentru Oana92):

Ii ador.De obicei am ganduri care bat orice imaginatie, dar ei mi le depasesc uneori. Pai, paiiiii, fac o cafea grozava, si dupa atata canicula se anunta o iarna rece, iti va face bine oricand vei avea nevoiewinking

Limonada te pricepi sa faci?hee hee

Ahh la naiba! Panica mode.Sa zic "doar cand beau mult" sau "da, una grozava cu miere si menta" sau "una care extrage acreala din orice suflet" sau "revigoranta dupa orice noapte lunga" sau "nu ne trebuie limonada, tratez eu orice raceala" sau "o lamaie este galbena". Cate optiuniii si sunt timid sad. Cred ca voi spune "Daaa, cea mai grozava cu miere si menta, capabila sa revigoreze orice suflet indiferent de cat de dezamagit ar fi fost inainte, cel mai bine servita dupa o noapte lunga si epuizanta, incalzita indeajuns de mult de mine incat nici un frig nu va fi posibil sa-i faca fata, si care iese cu o explozie de simtiri si sentimente de satisfactie, la toaleta mai tarziu" O.o. Urasc intrebarile capcana sad

laughing Am sa tin minte sa te mai pun in situatii dificile si cu alte ocazii

Traiesc pentru a fi folosit! Ca prosopul de baie laughing

| AlexCristi97 a răspuns:

Nu functioneaza asa laughing nici daca faci abdomene nu vei slabi din grasimea de pe abdomen ci doar iti vei lucra muschii ascunsi sub grasime si acestia probabil vor impinge grasimea in exterior... ca sa scapi de grasimea aia trebuie sa slabesti cu totul si zona aceea e o zona din care se scapa destul de greu de grasime.

| maaluuu a răspuns:

laughing) zău? Incearca si ne spui si noua... poate gasesti un nou mod sa slabesti