Buna!
Daca va placeti reciproc nu vad care ar fi problema? Ca esti cu doi ani mai mare decat el?
Nu cred ca asta conteaza intr-o relatie.In lumea asta sunt fel si fel de persoane.Un tip de 16 ani poate sa fie mai matur decat unul de 25.Conteaza felul fiecaruia de-a fi si prin ce a trecut in viata.
Daca as fi in locul tau as incerca pentru a nu regreta mai tarziu. Daca merge bine, daca nu, as incerca sa ma opresc la momentul potrivit pentru a nu suferi nici eu, dar nici el si pentru a nu pierde o eventuala prietenie.
Salut.Inteleg ca ai problema asta ca el e mai mic cu 2 ani.Depinde de varsta. Daca Tu ai 13 si el 11 da e o problema.El e doar un baietel care habar nu are ce e iubirea.[nu ca un copil de 13 ania r sti] dar nu te'ar trata nici cu asa mult respect.Modul sau de gandire a diferit cu ani de al tau.Chiar daca da dovada de maturitate el e totusi cu 2 ani mai mic si probabil e doar curios.Sugestia mea:Ramaneti doar prieteni si eventual asteapta sa mai treaca timpul sau gaseste pe cineva mai mare sau de aceiasi varsta
Daca va placeti reciproc si da dovada de maturitate eu zic sa va dati o sansa. Vezi cum decurg lucrurile. cine stie? Poate va fi bine. Nu trebuie sa tii neaparat cont de varsta. Daca iti place, iti place.
Buna. Daca el te place cu adevarat si este un om matur atunci nu ar trebui sa conteze varsta. Crede-ma. mi s-a intamplat exact acelasi lucru doar ca eu eram baiatul mai mic cu doi ani. Intro zi ma salutat m-a intrebat daca e frumoasa etc (flirt pe scurt ) si m-a intrebat daca am iubit, etc. Acum avem o relatie si ne intelegem bine. Ti-am spus asta pentru a te incuraja.
Mult Succes.
Sper ca te-am ajutat
AndrewTate7789 întreabă: