E evident ca te place. Din cauza asta te si alinta si sta cu tine de vorba atata timp. Intr-adevar, nu trebuie sa il intrebi direct: "ma placi sau care-i treaba?"
Iesiti tot mai des la plimbare, de preferat seara, mergeti in parc, stati pe banca. Apropie-te de el incet, astfel incat sa ii dai de inteles ca il placi iar daca vrea intr-adevar ceva de la tine va face el primul pas serios.
Nu e cazul sa sari sa-l saruti ca poate nu asta isi doreste si strici prietenia.
Succes.
Nici nu ma gandeam la asa ceva), ideea e ca se comporta ft frumos in ultimul timp si nah... ma plimba q scuterul, imi ia apararea, facem baza de cei mai mici decat noi impreuna, radem + k intr.o zi vb q sorasa la tel si s.a intamplat sa spunem in acelasi timp[si eu si el] acelasi lucru, a fost culmea
Na pai dupa cum ti-am pus si in mesaje e topit dupa tine, daca va mai plimbati si cu scuterul si vb pana la 3 noaptea dar nu sari din prima pe el spune`i mai subtil daca tie iti place de el si lui de tine ar fi frumos sa fiti impreuna
Nu il intreb sunt timida, si plus ca nu vreau sa ma fac de ras [ repet : suntem best friends ] >