anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeeey` buna all, am si eu o intrebare thinking

Deci am un foarte bun prieten care mereu imi spune "albinutzzzo" sau asa ceva, pentru ca am idul ceva de genul.
Prietenele mele spun k ma place >:", pentru ca ma plimba q scuterul sau sta mereu langa mine pe afara big grin.
Oare chiar ma place?thinking

Pt k trebuie sa spun : el are 16 si eu 13 >:" :d.

+ k noaptea stam si vb pe mess pana la 3 laughing).

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

E evident ca te place. Din cauza asta te si alinta si sta cu tine de vorba atata timp. Intr-adevar, nu trebuie sa il intrebi direct: "ma placi sau care-i treaba?"laughing
Iesiti tot mai des la plimbare, de preferat seara, mergeti in parc, stati pe banca. Apropie-te de el incet, astfel incat sa ii dai de inteles ca il placi iar daca vrea intr-adevar ceva de la tine va face el primul pas serios.
Nu e cazul sa sari sa-l saruti ca poate nu asta isi doreste si strici prietenia.
Succes.

| Jhfdfd a răspuns (pentru BruneTTe):

Nici nu ma gandeam la asa cevarolling on the floor), ideea e ca se comporta ft frumos in ultimul timp si nah... ma plimba q scuterul, imi ia apararea, facem baza de cei mai mici decat noi impreuna, radem rolling on the floor + k intr.o zi vb q sorasa la tel si s.a intamplat sa spunem in acelasi timp[si eu si el] acelasi lucrurolling on the floor, a fost culmea smugrolling on the floor

| Yosifica a răspuns:

Na pai dupa cum ti-am pus si in mesaje e topit dupa tine, daca va mai plimbati si cu scuterul si vb pana la 3 noaptealaughing dar nu sari din prima pe el spune`i mai subtil daca tie iti place de el si lui de tine ar fi frumos sa fiti impreunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare poti sa-l intrebi? Esti muta?

| Jhfdfd a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu il intreb straight face sunt timida, si plus ca nu vreau sa ma fac de ras [ repet : suntem best friends ] >big grin