Te duci la el ii spui ca ai inceput sa simti ceva pentru el. ceva mai mult decat o prietenie... o amicitie ca sentimentele tale au luat'o razna de cand l'au vazut
oricum daca e un baiat OK nu'ti va distruge iluziile sunt sigura...
in cazul in care vei fi refuzata vreodata el se va intoarce cu coada intre picioare sperand sa ii dai o sansa si sincer mai bine nu lasa'l si pe el sa sufere chiar daca tine la tine trebuie sa demonstreze...
oricum. sper ca nu ti se va intampla asta [asa mi 'a intamplat mie si nu regret nimic mi-a zis ca nu stie si i'am zis ok si nu l'am intrebat alta data si acum ma intreaba cand ma despart de actualul]
oricum daca baiatul te place si te vede ca ceva mai mult decat o prietena obsnuitao sa fi ok
asa ca...CURAJ
:X :*
Te duci in fata lui si ii spui: "imi place de tine, vrei sa fim impreuna?"
Daca zice da, norocul tau.
Daca zice nu stiu, se gandeste, lasa-l cateva zile.
Daca zice nu, probabil nu te place sau probabil ii este rusine.
II spui cu gura si poti ca la inceputul fiecarei intrebari sa nu mai pui Heeeey... watzzaaap? Ca doar nu suntem Backs banny
Iar sa repet.
"Whats Up" nu watap.
il inviti la un suc si ii spui ca/l placi ff mult
Am facut asta acum cateva zile prin telefon...nici asa nu a fost usor avea mari emoti :Xnici mie inca nu mia rasp dar prin gesturi am inteles ca ma place nu stiu eu o sa mai ast si o sa vad acum un sfat pentru u spune-i fata in fata e cel mai bine cand ai de sp lucruri ca astea si cine stie poate o sa fi mai norocoasa decat mine...mult noroc
Poi ncepi sa te bagi mai mult in seama ca el... vorbitzi mai des despre iubire, il intrebi daca are prietena:X la inceput te apropii mai mult de el devenitzi buni prietenii si dupa poate chiar iubitzi.
EXEMPLU:Mie imi placea de un baiat am vorbit o perioada pe mess dupa la tel si intru-n final i-am zis pe mess ca am inceput sa tin la el mai mult ca la un prieten si am ramas impreuna:X
Succes!
pup:X
Ii zici in fata.vei avea un PLus.(in kazul in care si el te place). te va gasi kurajoasa.si indrazneata
Prin gesturiile tale fata de el, privirea ochiilor sau poti alege metoda mai simpla, de-ai spune asta in fata (ca il placi).