| AlexandraAleLexi a întrebat:

Heeei! :*
Am o intrebare pentru baieti.

Sa spunem ca va place de o fata cu care chiar va intelegeti foarte bine si sunteti foarte apropiati (aveti incredere unul in altul, vorbiti des, va spuneti cam orice).

Cum ati flirta cu fata respectiva? Cum v-ati apropia de ea fizic? Ati atinge-o in vreun fel? laughing

Raspunsul cat mai indetaliat primeste funda! big grin

Răspuns Câştigător
| EnvyU a răspuns:

Daca ai ocazia sa o inviti la tine acasa ar fi genial, ala e cel mai sigur mod de a putea face chestii si trestii laughing Stiu din experienta ca si eu am o prietena (amica) si am invitat-o acasa la mine (stau singur) sa ne uitam la filme sa bem o bere etc, si ne-am pus in pat unul langa altul si in timpul filmului am inceput prin atingeri usoare pe umar, pe gat, pe burtica, si de acolo incerci tot mai mult, daca te refuza clar atunci asta e, mai trebuie sa o scoti in oras si alea, dar daca nu te refuza si zambeste... poti continua linistit big grin.
Cand esti in public este fooooarte greu sa o atingi mai senzual pentru ca na..ai nevoie de intimitate.
Daca nu o cunosti de mult incearca intai sa o scoti in oras la o cina sau la un film si de la un simplu tinut de mana o iei in brate, o "gadili" te joci asa cu ea si daca e receptiva si rade o iei in brate si incerci sa o saruti. Daca refuza si aia atunci e mult de munca.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu poti transforma orice relatie de prietenie intr-una sentimentala.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreimys12 a răspuns:

As incepe sa o iau in brate happy