Vaii pai e grav. dragule, nu face asta iti distrugi toata viata, si crede-ma nu o sa mai scapi niciodata dupa ce esti bisexual Am sa iti dau un sfat : Incearca sa ignori pe respectivul baiat, o relatie adevarata este una in care ai sentimente pentru o fataspune-i acelei fete ca simti ceva pentru ea.ia-o de mana, sau sarut-o si vei vedea ca, te obisnuiesti de la un timp, iubeste acea fata, Dumnezeu a creeat femeia pentru ca barbatul sa nu fie singur, a facut-o special pentru el, Ascultama nu lua exemplul acelui baiat, incearca ce ti-am zis si vezi rezultatul. Sper ca te-am ajutat FUNDA?
Daca intr-adevar orientarea ta sexuala este mai mult spre homosexualitate, chiar daca acum iei fata de mana si o saruti si faci tot ce zice IoneeLaaaMaa, tot de barbati o sa fii atras mai mult.
Asta oricum o sa vezi in timp pe masura ce mai cresti si poftele sexuale or sa fie mai clare.
Si inca ceva : NU ITI DISTRUGI nici viata, nici nimic.Nu esti nici primul nici ultimul care e de orientare sexuala homosexuala.
Tine cont, ca pentru baieti e greu si chiar ciudat sa fie bi. la fete mai merge sa fie lesby. dar barbatii au atractia fireasca spre femei
Ai grija frate ca acuma este cea mai periculoasa varsta, si incearca sa vorbesti cu cat mai multe fete si sa te oprii de ele
Vezu ca aceasta este o boala contagioasa. Daca stai pe langa unu pe invsers se ia si la tine.
Si caveni vorba de dragosta. Tu i-o bagi lui sau el tie? ) Nu inteleg aici. Adica unu e barbatul si altul femeia?
Mare-i gradina lui Dumnezeu. Bine ca nu fac parte din ea.
Wake up bă copile, la 14 ani poti tu sa iti dai seama exact ce orientare sexuala ai? Vezi-ți de școala și lasă „problemele" astea... Mi se face rau cand vad cat de jalnici sunt unii din generatia asta a noastra nu ti se pare ciudat/înjositor sa scrii asta pe internet? Sau crezi ca e o mandrie faptul ca esti „bisexual" la varsta la care ar trebui sa iti trăiești âncă copilăria? Mă scuzi că sunt așa dur dar ăsta e adevărul.