| Veryspeşăăăălgirl a întrebat:

Heeei bună. Sunt nouă pe aici şi aveam nevoie de un miiic dar important sfatlaughing.
Vorbesc cu un tip de aproape un an, şi deşi nu ne-am văyut niciodată ne întelegem super bine.Este un tip destul de amuzant, pe scur facem glume unulpe seama celuilaltlaughing). Aşaaaa. şiii de ceva timp am cam inceput să imi placă de el.Bine bine.M-am îndrăgistit de el. Daaa ştiu ciudat.şii mi-e cam frică să îi spun pentru că mi-e teamă să nu aibă vreo reacţie "adversă"laughing) la modu să nu vrea să mai vorbim.
Sunt nişte chestii care m-au pus pe gânduri în ceea ce îl priveşte.În unele discuţii, spre exemplu cum a fost ceea de acum câteva seri.A zis că ar sta acasă dacă aş fi acolo să ma strânga în braţte.Şi când l-am întrebat de ce a zis că sunt specială si multe chestii de genu.
Siii intrebarea e:Credeţi că el simte ceva?
Credeti ca ar trebui sa ii spun ce simt pentru el?
PS:Îmi cer scuzee pentru eventualele greşeli gramaticale big grin

Răspuns Câştigător
| KatlynKim a răspuns:

Relatiile la distanta. Atatea amintiri laughing Revenind. Sunt sigura ca te place, daca ti-a spus ca esti speciala si ca ar vrea sa te stranga in brate. Ii poti spune tu prima ca il placi, daca el nu a facut-o pana acum. Care e problema? Dar iti zic, din propria experienta ca relatiile la distanta dor. Iti pot da mai multe sfaturi daca vrei..mult mai multe laughing da-mi id'ul tau aici sau mesaj pe privat. Succes :3

| Veryspeşăăăălgirl explică (pentru KatlynKim):

Nu pot sa-ti dau mesaj. meee sooo juniorlaughing
poate schimbi tu optiune de la mesaje sa iti pot da. pups :*

| KatlynKim a răspuns (pentru Veryspeşăăăălgirl):

Heii. Hai ca m-am trezit si eu sa raspund dupa o luna laughing am modificat setarile acum poti sa imi trimiti mesaj (daca mai vrei) :**

| Veryspeşăăăălgirl explică (pentru KatlynKim):

Heei. am incercat sa trimit mesaj... daaar. dar trebuie sa imi confirm emailul si n...nu mai stiu parolarolling on the floor)
me so blonde... laughing)

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La ambele tale intrebari, raspunsul este "da", dar esti sigura ca voi simtiti acelasi lucru?