| Veryspeşăăăălgirl a întrebat:

Heeei bună. Sunt nouă pe aici şi aveam nevoie de un miiic dar important sfatlaughing.

Vorbesc cu un tip de aproape un an, şi deşi nu ne-am văyut niciodată ne întelegem super bine.Este un tip destul de amuzant, pe scur facem glume unulpe seama celuilalt laughing). Aşaaaa. şiii de ceva timp am cam inceput să imi placă de el.Bine bine.M-am îndrăgistit de el. Daaa ştiu ciudat.şii mi-e cam frică să îi spun pentru că mi-e teamă să nu aibă vreo reacţie "adversă"llaughing) la modu să nu vrea să mai vorbim.

Sunt nişte chestii care m-au pus pe gânduri în ceea ce îl priveşte.În unele discuţii, spre exemplu cum a fost ceea de acum câteva seri.A zis că ar sta acasă dacă aş fi acolo să ma strânga în braţte.Şi când l-am întrebat de ce a zis că sunt specială si multe chestii de genu.

Siii intrebarea e:Credeţi că el simte ceva?

Credeti ca ar trebui sa ii spun ce simt pentru el?

PS:Îmi cer scuzee pentru eventualele greşeli gramaticale big grin

Răspuns Câştigător
| Timagination a răspuns:

Pai,nu vreau sa spun ca nu exista dragoste pe net,sau ceva de genu,pentru ca deja este un subiect de discutie pe care toti il cunoastem,dar este destul de sigur,si normal, sa existe o simpatie destul de stransa si mare, pentru ca acele simple conversatii si glume spuse, acele simple fete care rad ne scapa de tensiunea unei zile, ne descarca si ne face sa ne atasam mult de persoana cu care vorbim.Si acele imbratisari la care mult se viseala,atingeri si multe altele,sunt la fel de normale, pentru ca cine nu ar vrea sa stea atat de aproape de persoana care o face sa zambeasca si sa se simpta bine? In concluzie, da, sunt sanse sa te placa, mult!

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Daca acum va intelegeti super bine, nu are rost sa pierzi ceea ce ai. Ramaneti in faza aceasta si bucurati-va ca si pana acum.