| Danaaaaa24 a întrebat:

Heeei! daca il fac pe fostul meu prieten gelos, inseamna ca mai tine la mine? puppy dog eyes. Fundaa! :-)

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Da.dacă vezi că vorbeşte mai aşa..cum să-ţi răstit..sau ceva gen şi pe mess pune semnul ăsta : " smug ", DA, este gelos şi încă ţine la tine.

| Danaaaaa24 explică (pentru BLeur):

Nu stiu ce sa zic, nu am pe nimeni acum, intr-o seara ma plimbam cu un amic si era si el prin preajma si am vrut sa vad daca e gelos si chesti, chiar nu stiu ce sa cred il iubesc foarte mult nu as putea sa fiu cu altcineva, el nu stiu ce are ma iubea foarte mult da o inceput sa aiba figuri...cateodata asa e de indiferent dc?sad..cum as putea sa-l fac sa vina la mine? stiu ca nu poti obliga pe nimeni sa revina in viata ta dar cateva sfaturi va rog.

| BLeur a răspuns (pentru Danaaaaa24):

Dacă mai ai nevoie de ceva.dă-mi add, vorbim mai mult pe mess happy : d3l3t3r98

4 răspunsuri:
| toxik a răspuns:

Nu neaparat. vrea sa para gelos pentru a iesi in evidenta, iar tu sa il lasi pe actualul si sa te intorci la el.cand un baiat este gelos, de obicei nu arata acest lucru happy

| EnvyU a răspuns:

Sincer e cam greu sa iti dai seama daca gelozia inseamna ca tine la tine. Poti sa fi gelos si daca fosta ta iubita la care nu mai tii, si ai pe alta, se culca cu altii, pentru ca e orgoliul de baiat care ar vrea ca tu sa ramai doar a lui forever.