| andreeaiacob96 a întrebat:

Heeei fetelor, voua cum vi se pare sa sarutati (pe gura) un baiat cu dintii galbeni? bleah!

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Mi se pare oribil

| AlleSss a răspuns:

Heii!
Groaznic!laughing big grin

Răspuns utilizator avertizat
| ℓσνє a răspuns:

Serios acum, crezi ca i-ar face placere cuiva? Nu cred. In primul rand, un baiat trebuie sa isi pastreze igiena. E rusinos un astfel de lucru. Nu am patit asta, nu mi-as dori.

| iuliatntbumbum3107 a răspuns:

Nu am patit-o niciodata si nici nu vreau sa o patesc, pentru mine igiena dentara este foarte importanta si daca iubitul meu ar avea o asfel de problema poate as icnerca sa il ajut in privinta asta, dar daca vad ca nu are vointa si nu vrea nici cum atunci: pa pa laughing)) si daca si respiratia e urat mirositoare atunci chiar e groaznic

| Bubu4 a răspuns:

Nu am patit-o niciodata si nici nu am de gand sa experimentez asa ceva laughing Igiena trebuie pusa pe primul loc, doar suntem in secolul 21 happy

| UkD a răspuns:

Pune-ti acceasi intrebare, daca ar face o fata asta cu tine ( un baiat ) ce reactie ai avea? Pai e accelasi lucru happy>.

| Odise a răspuns:

Doamne e ingrozitor,, Yeah... Igiena e tare importanta frate.

| SoreMihalacheFana a răspuns:

Nu mi-ar face placere. laughing Acum serios.straight face Mi se pare ..bleah.straight face E rusinos happy. Cred ca as avea initeativa de al ajuta in privinta asta big grin.