De obsedați ce sunt, unii fac asta să-și impresioneze prietenii. În public este lipsă de respect dar privat nu am nimic împotrivă.
Dacă într-o societate unul a făcut-o, de ce să nu o facă toți?
Nu am o impresie prea bună despre fetele care le convină să fie pipăite. Chiar acum ceva zile, era vorba de o colegă în care un coleg de-al meu ia pus mâna pe fund, și încrezută foarte tare îi spuse colegului meu că nu pe toți colegi îi lasă.
P.S O zi frumoasă îți doresc.
De prosti ce suntem. Cand vedem un cur gata "ba ce buna e asta" si in momentul ala te gandesti doar la sex si nu mai ai pic de creier si te lasi purtat de instinctul marlanesc si pui mana pe fundul si sanii fetelor. Suntem niste prosti, ne gandim aproape numai la sex si uitam de sentimente, de iubire, vrem doar apropiere fizica.
Iti doresc sa nu ai parte si tu de astfel de baieti/barbati.
Esti fata, clar!
Sa fiu ars pe rug de nu-s baiat. Crede-ma ca daca sunt prost sunt destul de inteligent sa recunosc.
1-Intrebarea era pentru baieti nu lesbiene
2-E ceva instinctual, nu ne putem abtine si nu e ceva de dat mari cum zic fetele(virgine si urate)
Mno sa va aud ca si eu is curioasa.adica de fapt...baietii de obicei sunt condusi mai mult de atractia fizica, deci nu ma tare mir...
Pai atunci când băieții pun mana la fete pe cur științific se spune ca se excita..Insa la uni doar sa simtă cât de mare au unele fete curu. Ei pot pune mana pe fund unei fete din diverse motive : sunt neghiobi, se simt bine, se cred smecheri. Funda? :3
vnvrgvskjdv întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: