| firstdevil a întrebat:

Heeei. Intrebare pentru baieti. De ce puneti mana pe fundul si sanii fetelor? >: thinking Toti baietii fac chestia asta si nu inteleg de ce. Funda pentru cel mai sincer si explicit. :*

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca provoaca placere, ne excita cand facem asta

| OnuOnulică a răspuns:

Pentru ca arata frumos laughing bombat

| Dariusuu a răspuns:

De obsedați ce sunt, unii fac asta să-și impresioneze prietenii. În public este lipsă de respect dar privat nu am nimic împotrivă.
Dacă într-o societate unul a făcut-o, de ce să nu o facă toți?

Nu am o impresie prea bună despre fetele care le convină să fie pipăite. Chiar acum ceva zile, era vorba de o colegă în care un coleg de-al meu ia pus mâna pe fund, și încrezută foarte tare îi spuse colegului meu că nu pe toți colegi îi lasă.

P.S O zi frumoasă îți doresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca să pară cât mai cool sau curajoşi, cred eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prosti ce suntem. Cand vedem un cur gata "ba ce buna e asta" si in momentul ala te gandesti doar la sex si nu mai ai pic de creier si te lasi purtat de instinctul marlanesc si pui mana pe fundul si sanii fetelor. Suntem niste prosti, ne gandim aproape numai la sex si uitam de sentimente, de iubire, vrem doar apropiere fizica.
Iti doresc sa nu ai parte si tu de astfel de baieti/barbati.

| Gabryela5799 a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti fata, clar! laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabryela5799):

Sa fiu ars pe rug de nu-s baiat. Crede-ma ca daca sunt prost sunt destul de inteligent sa recunosc.

| CosminC86 a răspuns:

De prosti... clar.

| Titanos a răspuns:

1-Intrebarea era pentru baieti nu lesbiene
2-E ceva instinctual, nu ne putem abtine si nu e ceva de dat mari cum zic fetele(virgine si urate)

| WhiteLover a răspuns:

Mno sa va aud ca si eu is curioasa.adica de fapt...baietii de obicei sunt condusi mai mult de atractia fizica, deci nu ma tare mir...laughing

| AngelBoy a răspuns:

De parca voua nu v-ar placea, cata falsitate! laughing

| ktlina a răspuns (pentru AngelBoy):

Cata prostie laughing

| AngelBoy a răspuns (pentru ktlina):

Proasta esti tu, si sa vezi ce imi bag eu ceva in tine de urgenta, provoaca-ma doar!

| TheRiff a răspuns:

Pentruca fetele se excita cand pui mana in aceste parti.

| AliSeya a răspuns:

Pai atunci când băieții pun mana la fete pe cur științific se spune ca se excita..Insa la uni doar sa simtă cât de mare au unele fete curu. Ei pot pune mana pe fund unei fete din diverse motive : sunt neghiobi, se simt bine, se cred smecheri. Funda? :3

| Dhvjwvksib a răspuns:

Pentru ca fetele sunt cele mai uimitoare fiinte