anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeei...sunt genul de fata care se indragosteste repede (nu profitati de asta) si de fiecare data cand stau in preajma unui baiat dragut incepe sa-mi placa cum sa ma controlez?

Răspuns Câştigător
| telluno a răspuns:

Buna adelyna
Am sa fac tot posibilul sa te ajut pentru ca nu e prea bine sa te indragostesti din prima clipa si sa oferi totul.
SI eu eram la fel ca tine, imediat iubeam o fata, si puneam imediat acea persoana la suflet si am observat ca mereu suferea.
Atunci o persoana foarte inteligenta mi-a spus ceva " si anume. dragostea este ca si atunci cand mananci dintr-o punga de pufarine. Daca mananci pufarina cu pufarina nu te saturi niciodata si ai tot manca si tot manca, dar daca mananci cu pumnul te saturi repede si treci la alceva "
Iao usor usor cu indragostitul, vezi daca persoana te merita, daca te respecta, daca are un suflet bun si te lasa sa il iubesti si dupa aceea totul vine incet incet. e cel mai bine asa.
Nu pune din prima tot sufletul la bataie, o sa suferi mult
Ai grija de tine adelyna...si tine minte exeplul meu.
Pupici multi :*

| anonim_4396 explică (pentru telluno):

Wow m-ai impresionat bravo si eu te pup :* si mersi

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merci mult georgiana imi place sfatul tau! te pupacesc se stie!

| Georgiana273 a răspuns:

Buna adelyna
Si eu ma indragostesc repede si nu am ce face.Momentan nu ai cum sa te controlezi dar o data ce te va rani primul iubit pe care il vei iubi cu adevarat vei invata ca nu merita.
Pupici