Pentru inceput il poti surprinde cu preludiul!
Dupa ai mii de pozitii pe internet! incearca ceva ce crezi ca il poti surprinde! erau niste reviste care la sfarsit aratau pozitia saptamanii si o nota de la unu la 10de satisfactie atat pentru fata cat si pentru baiat!
Cauta asa ceva pe internet! daca vrei putem cauta impreuna!
Întâi spune ce practicați voi în dormitor?!
Practicați oral? Practicați joacuri sau orice altceva în pat?
Din punctul meu ar trebui tu să preiei comanda, să domini în pat.
Bună!
Lasă-ţi imaginaţia să zburde
Pregăteşte acolo o cină romantică cu lumânări parfumate, aruncăţi haine pe jos începând de la uşa de la intrare până la dormitor astfel încât să se ghideze după ele şi să ajungă unde eşti tu, aşteaptă-l în pat îmbrăcată cât mai sexy şi invită-l să vină lângă tine...de aici ştii ce ai de făcut, pam-pam
Totuşi, cheia succesului este preludiul!
Te pup, succes!
Eu zic... ca vrea sa faceti sex ^_^! Dar... nu ezita ! Pentru ca ( cel putin asa cred eu ) Sexul inbunatateste relatiile ^_^!
Desfranarea e un pacat de moarte. Incearca sa traiesti in curatie. Daca prietenul tau nu e in stare sa traiasca cu tine fara sa se culce cu tine, ai facut o alegere proasta. Mai devreme sau mai tarziu se va plictisi de tine si te va parasi pentru alta, ca sa incerce ceva nou. Acesta e traseul clasic pentru 90% din relatiile care au la temelie desfranarea.
Dik, si asta cu pacatele lui ))! Du-te maa, ca toate lumea ( Aproape! ) a fac sex pan amu, ce draq )!
Calmeazatee OMGG e normal sa faci sex nu e nimic gresit in asta
Buna.Prietenul tau vrea sa faci sex cu el. Daca si tu vrei sa faci asta, nu uita sa folositi prezervativul si dupa sa iei anticonceptionale. Funda?
Ai uitat să specifici la marginea patului
beausingurlamasamea întreabă: