Respectivul,,prieten'' probabil e doar un tip care nu stie sa respecte niste limite care nu trebuie sa fie stabilite cumva ca sa stii ca sunt acolo.
Cu el, nu poti face prea multe, te poti astepta doar sa fie tampit in continuare.
Important in toata aceasta ecuatie, mi se pare modul in care te raportezi tu fata de baiatul acela tacut.
Il simpatizezi pe acest baiat, catusi de putin? Stii cum gandeste? Iti place cum vede el anumite aspecte? Daca, macar un pic, ti se pare simpatic, ai putea sa porti o discutie cu el cumva intre patru ochi.
Sa il intrebi ceva de genul : Baiatul acela tot face acele glume proaste. Stiu ca nu iti face placere nici tie. Dar eu as vrea sa stiu, mi-ar placea sa fii sincer, ma placi?
Ce cred eu? Ca ti se pare macar putin simpatic acel baiat tacut.
Pentru ca din cate vad eu, tu nu te raportezi la acel idiot, ci la modul in care s-ar putea ca nu el ci baiatul tacut sa faca misto de tine.
Posibil ca el sa te placa. Si daca si tu il placi, catusi de putin, de ce sa nu va placeti impreuna, decat sa o faceti separat?
NU! Nu il plac. nici macar putin, daca vei vedea celelte intrebari ale mele, mie imi place de altcineva cu care incerc sa ma fac remarcata.
Oo si am uitat sa omit faptul ca el este genul de tip de "cartier " smecher si d`astea. Si ii cunoscp e aman2 destul de bine desi nu suntem ft buni prietenii, si ma mir ca este tacut ca nu pare genu.De asta credeam ca e o gluma.
Poate rade de tine sau te place. daca-l placi intreaba-l de ce se comporta asa prietenul lui si spune-i k il placi
Eu zic ca baiatul care tace s-ar putea sa te placa. Nu reactioneaza la copilariile prietenului sau. Poate el are o gandire mai matura si poate este putin mai timid sa voarbeasca cu o fata atat de frumoasa.
Daca vrei sa ai o relatie cu acel baiat eu zic sa vorbesti cu el cand prietenul lui nu este in preajma si sa-l intrebi daca vorbeste serios...
Acesta ar fi sfatul meu.
Nu ai mai da atentie " Indiferenta omora prostul' lasa-l impace si o sa vezi ca nu iti mai zice nimic poate acel baiat te place funda