anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heeei. Vreau sa incerc tot felul de chestii impreuna cu prietenul meu, in timp ce ne sarutam. Ceva idei va rog?batting eyelashes

17 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
pofta iti vine mancand si totodata vin si idei.
O seara bunahappy

| Azµre a răspuns:

Să îți bage un deget să vezi cum e. Dacă tot vrei să încerci chestii.

| Alllllexandra a răspuns (pentru Azµre):

straight face vreau sa incerc chestii, da nici chiar asa si daca ai chef de dat din gura, sa stii ca nu aveam nevoie de raspunsul tau.

| Azµre a răspuns (pentru Alllllexandra):

Păi atunci de ce mai întrebi?! Ce altceva ai putea face cu un sărut?

straight facestraight facestraight face tu cand te saruti doar ii bagi degetu si gata? Lol ce imaginatie ai. De fapt nici nu ma intere de tine, eu am pus intrebarea fiindca vreau sa incerc toate chestiile cu o LIMITA ANUME bai. La revedere.

Sărutul e sărut nu ai cu ce să vii în plus. Ce dracu nu vă duce capul ăla de nici o culoare!

| CristyBv a răspuns (pentru Alllllexandra):

Dupa cum am zis, pettingul este cea mai buna alegere! Interseaza-te! Succes!

| Alllllexandra a răspuns (pentru CristyBv):

Mersi

| Knife00 a răspuns (pentru Azµre):

In sfarsit un om cu capu' pe umeri si care nu are creierul pentru expozitie..sa traiesti, prietenas.

| Azµre a răspuns (pentru Knife00):

Am luat-o peste picior intenționat să se învețe minte, dar n-ai cu cine să te înțelegi... h

Nu am voie sa fac chestii cu prietenul meu? Adica n'am inteles cine esti tu sa'mi interzici asta lol. Si nu, nu ma refer la sex.Ramai tu asa batut in cap si fara pic de imaginatie ca o sa-ti priasca in viata. PA

Se pare că ești bătută în cap, un sărut e un sărut, vrei să faci altceva cu sărutul acela deja vorbim de sex. Vrei să fii sărutată pe gât, pe sâni, pe mâini, pe coapse? Asta nu se mai numește sărut se numește sex!
Așa că pune mâna și crește, că ești mică de petting și de alte tâmpenii. Până la 18 ani ai timp să exersezi sărutul! Flit.

| Alllllexandra a răspuns (pentru Knife00):

Si tu ce vrei? Ti se pare ca aici e un fel de discutie de aprobat/dezaprobat? Faci si tu ca plictisitu ala azure, comentezi si dupa pui ignore ca vai, sa nu ii inchid eu gura.oh go on penibili

| Knife00 a răspuns (pentru Alllllexandra):

Noi am vrut sa te ajutam..si uite ce ne raspunzi.oh go on Data viitoare, te rog, nu mai posta intrebari pe TPU.

| Alllllexandra a răspuns (pentru Knife00):

Nu'i adevarat, voi m'ati luat peste picior.

| MariusGomoi a răspuns:

Sa il musti de limba si buze happy

| CristyBv a răspuns:

Alo?! In ce lume traim fato?! Scrie pe google: petting si ai sa gasesti toate "chestiile" ce vrei sa le faci cu prietenul tau. Succes!