Bine.Eu deci vreau sa-ti zic ca cazuri de astea exista peste tot la oricine.Eu tot fac asa chestie.Am o fata pe care tot o iubesc inca,dar suntem doar prieteni, pentru ca eu deja am prietena si apoi daca ma voi desparti de ea ma voi intoarce la cealalta, dar ca sa nu sa se supere prea tare i-am zis urmatoarele."Hey baby nu te ingrijora baieti sunt enorm de multi, iar daca voi vrea sa ma intorc la tine te voi saruta din toata dragostea, chiar daca ai sa ai pe altcineva.Asculta Ioana, nu te prea ingrijora de el, tu doar gaseste pe altcineva, sau fii libera, dar nu te dispera
El cand a vrut, atunci te-a facut"prietena" lui. Atunci cand nu a mai vrut, te-a dat la o parte ca pe un... obiect. Tu ce rol ai avut in aceasta relatie? De mobilier? Nu-mi spune de iubire ca inca nici macar nu stii ce este...
Ar trebui sa iti gasesti altul, cu siguranta s-a despartit de tine pentru ca ii ilace de o alta fata, crede-ma am trecut prin asta, am fost cu un baiat 4 luni pe urma ne-am despartit apoi ne-am impacat iarasi si tot asa de vreo 3 ori...dar apoi i-am spus ca mai bine ramanem doar prieteni...si chiar ma bucur ca am facut acel lucru pentru ca acum sant cu un baiat si avem un an si ceva de cand santem impreuna.:*