In padure....in muntii,in pesteri, in masina de spalat, in cada, in stufarisuri, etc... oriunde nu ne vede nimenea!
In masina de spalat? Si incapeti amandoi? :-s
Nu,o bag pe ea cu capu` iar eu...
In baia clubului in spatele clubului, masina, dupa bloc, in parc, marginea paduri, pe banca) pfff sunt atatea ca nu-ti poti imagina
Cu spini pentru sadomasochisti.
In masina, pe camp, in padure... oriunde e pustiu si esti sigur ca nu apare nimeni sa te intrerupa chiar in timpul actului sexual.
In baie,pe toaleta,in cada,pe mobina din bucatarie,pe masa,in sufragerie,oriunde va vine,pe covorul din dormitor sau sufragerie,pe terasa(daca stati la casa) pe balcon(daca stati la bloc),daca stati la casa, in leagan, hamac, iarba din curte intr.o noapte ploioasa, body shoting oriunde in casa. Sper ca ti.am fost de ajutor
In gara unde vin trenurile, pe un vagon ..in timpul noptii, cind sint multe stele pe cer. Pur si simplu fascinant ar fi ..cred
bună întrebare. De obicei dacă simţi că vrei să o faci, o faci în locul în care te aflii. Încearcă în aer liber, pe iarbă. noaptea, e foarte romantic , în maşină doar că acolo e puţin cam strâmt şi s-ar putea să te simţi incomfortabil. ăă. pe maşina de spălat leşin, sunt o grămadă de locuri!
Balcon, pe bloc ( de preferat cel mai inalt din zona), in parc (daca nu sunt camere)
Marius22222222222 întreabă: